tiistai 29. marraskuuta 2011

Taitavia tekijöitä

Meillä täällä paikkakunnalla on montakin käsityöläisten joulukauppaa. Tässä Ullakon Aarteiden ottamia kuvia perinteisestä joulukaupasta, jossa minunkin käsitöitä on ostettavissa. Puoti avasi ovensa eilen ja kunhan ehdin sinne kameran kanssa, niin otan lisää kuvia jouluisesta kaupastamme. Muitakin löytynee tuolta Ullakon Aarteista. Nauttikaa sillä välin näistä:


Eikös ollut ihan kiva katsaus käsitöitä? Tervetuloa tutkailemaan tarkemmin Isoonkyröön.

11 kommenttia:

 1. Onpas kiva kauppa! Tosi kivan näköisiä tuotteita myynnissä

  VastaaPoista
 2. Ihania! Voi kun meilläkin täällä ois tuommonen kauppa. Kerran yritti olla mutta jo kuukauden jälkeen se oli täynnä kaikkea Kiinasta tilattua "käsityötä", pehmoleluja ja muuta :/.

  VastaaPoista
 3. Näissä meidän joulukaupoissa on vain käsityöläisten itse tekemiä tuotteita. Samoin kuin meidän 1700-luvun markkinoilla. Kaupat ovat avoinna vain joulukuun ja ehkä sekin rajoittaa hieman. Lisäksi kontrolli on melko tarkka, joten kiinantuotteet ei taida päästä siitä läpi. Ihana paikka ja lisää sisäkuvia luvassa, kunhan olen kameran kanssa paikalla.

  VastaaPoista
 4. No siinä on sukkapari poikineen :D Kivalta paikalta vaikuttaa!

  VastaaPoista
 5. - Mielettömäm ihania juttuja!!
  Ei muuta, kuin kävis nyt vaan kauppa.
  - Kiitos kutsusta Isokyröön. Minullahan on paha tapa säikytellä rauhallisia ihmisiä. Olehan varuillasi.
  -t-

  VastaaPoista
 6. Wau mikä aarrepaikka teillä on siellä ullakolla! Jo kuvia katsoessa tuli himo päästä ihailemaan noita ihan paikan päälle. Harmi vain, että välimatkaa on niin paljon.

  VastaaPoista
 7. Herkulliset kuvat. Kyllä vaan raitavillasukatkin näyttää houkuttavilta, kun niitä on muhkeat rivit esitellä!

  Toivottavasti kauppa käy hyvin!

  VastaaPoista
 8. Onpa sinulla kaunis blogi! :) Täytyy tulla toistekin! Ja kyllä on ihanan näköinen joulukauppa.

  VastaaPoista
 9. Hei, juu, ihania tuotoksia. Olen kuullut, että tuolla pakkaa vielä sukat loppumaan kesken, että neulojat joutuvat ahkeroimaan lisää ennen joulua! ;o)

  Olen joka vuosi toivonut, että äiti kävisi ostamassa minulle jotain kivaa tuolta teidän joulupuodista, mutta eipä tietenkään, kun kuulemma osaan tehdä itsekin.. ;oP

  VastaaPoista
 10. Kyllä, sukat pakkaa loppua kesken joka vuosi. Nopea saa olla, että saa mieleisensä.

  Ja kyllä noita varmaan postipoikakin kuljettaa, (vinks Pirjo!) jos jotain todella mieleistä on esillä. Kauppa on kyllä todella tunnelmallinen ja tuo ihan erilaisen joulun.

  Taina: olen tuolla myymässä sen viimeisen viikonlopun ennen joulua... Muuten työpaikkani päivisin on toisaalla. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 11. Aivan ihastuttava paikka!! Tuo villasukkien rivistö on todella kutkuttava, ihan pakko olisi päästä hipelöimään! Monista muista ihanuuksista puhumattakaan!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.