tiistai 15. marraskuuta 2011

Etsintäkuulutus

Minulla on tapana säilytellä tavaroitani aina kaikenlaisissa pussukoissa ja rasioissa ja säilytysastioita tulee kierrätettyäkin. Helmiä olen ostanut tämmöisissä pienissä putkiloissa. Näitä putkiloita tai vastaavia tyhjänä tarvitsisin enemmänkin. Ovat mainio väline mm. kuljettaa neuloja käsityötarvikkeissa ja moneen muuhunkin. Jos sinulla on ylimääräisiä vastaavia, otatko yhteyttä: piikupikkuinen @ gmail.com (jätä välit pois). Mm. poranteriä saattaa liikkua vastaavissa. Voi olla pidempiäkin kuin nämä.
Ja olen minä saanut kaksi keränloppua tuhottuakin. Taannoinen kolmen SMART -kerän hankkiminen varastoon on nyt tuottanut toisetkin lapaset. Lankaa jäi vähäinen keränloppu, joten melko tyynni tuli käytettyä.

Lanka: Smart, vihreä ja sininen, 59 g
Malli: peruslapanen, koko 10-12 v
Puikot: 3 ja 3,5 nron bambut

13 kommenttia:

 1. Minulla ei putkiloita ole tarjota, mutta karkkikaupoistakin saattaisi kannattaa katsella. Mielestäni ainakin salmiakkijauhetta on vastaavissa myyty.

  Olet kyllä tuottelias neuloja! Kivat peruslapaset jälleen.

  VastaaPoista
 2. Minkä kokoisia putkiloita tarvitset? Itse hamstrasin joskus Eurokankaasta tyhjiä nappienmyyntiputkiloita. Helmien säilytykseen niitä suunnittelin, mutta nehän ovat siihen tarkoitukseen ihan liian isoja :D... Helmet on mulla nyt tyhjissä Kinder-yllätysrasioissa mutta niissä on se ongelma, että ovat läpinäkymättömiä.

  -riitu

  VastaaPoista
 3. Eurokankaasta minäkin noita joskus olen saanut, pitäisikin taas käydä kyyläämässä, olisiko tyrkyllä...

  VastaaPoista
 4. Tarpeeni on vielä pienemmille putkiloille kuin nappiputkilot (tai siis niillekkin löytyy toki käyttöä). Nämä kuvassa olevat ovat noin 5-6 cm pitkiä ja niiden halkaisija on noin vajaa sentti. Pieniä helmiä ja neuloja olisi tuleva sisältö.

  VastaaPoista
 5. Säilytän himmeli- ja muita askarteluneulojani tyhjissä kardemumma- ;)! ja vaniljatankotuubeissa. Niiden halkaisija on vajaa sentti, mutta taitavat olla pitempiä...
  Niitä minullakaan ei ole nyt tyhjinä, on tullut viskattua tyhjät tuubit roskiin viime aikoina!

  Miehekkäät lapaset :)

  VastaaPoista
 6. Kardemummaputkiloita;) minullakin on käytössä. Nyt etsin vain huomattavasti lyhyempää... Kyllä se vielä löytyy!

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea, se kardemummapurkki, ja voisihan sen vaikka lyhentää sopivaksi. =)
  Mieleeni tuli porevitamiinipurkit, mutta ne taitavat olla liian suuria, eikä niistä näy läpi.

  VastaaPoista
 8. Idea on hyvä ja ehkä vanhat filmirulla purkit sopisivat. Minulla ei kyllä ole kumpiakaan. Sinulla on valmistunut kauniita lapsia sillä aikaa kun olen sairastellut ja laiskottanut blogin suhteen. Olet kyllä mahdottoman ahkera.

  VastaaPoista
 9. Filmipurkkejakin olen hyödyntänyt. Melkoinen nappivarastoni on järjestetty niiden avulla. Samanlaiset napit samaan filmipurkkiin ja kannen läpi langalla kiinni yksi nappi malliksi siitä mitä purkki sisältää. Purkkeja vain ei enää tule digiaikana.

  VastaaPoista
 10. Juuri pari kuukautta sitten heitin pois muutaman ylimääräisen pienen putkilon. Harmi!

  VastaaPoista
 11. Voi jestas kun nopea olet neulomaan! Valitettavasti mullakaan ei ole noita tuubeja....

  VastaaPoista
 12. Entäs ne leikkokukkatuubit? Ei ole nyt yhtään jemmassa mutta ne lienevät tuota kokoa. Kätevä keksii miten saa sen kannen reiän umpeen ettei neulat karkaa :)

  VastaaPoista
 13. Leikkokukkatuubi on tällä hetkellä käytössä, kun parempaa ei ole löytynyt. Siitä piti kannen reikä peittää ja käytössä ei myös ole kovin kätevä. Kansi pakkaa olemaan välillä irrallaan. Minulla on niitä laatikollinen jäljellä tyttöjen rippijuhlista. Olen joskus meinannut viedä ne tutulle kukkakauppiaalle uudelleenkäytettäväksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.