tiistai 10. tammikuuta 2012

Edistymistä ja postia

Ei täällä ihan laiskana olla oltu. Ansa edistyy aina hieman illassa. Kerroksella on jo niin paljon silmukoita, että menee aika kauan jo yhden kerroksen kanssa. Pääosin suoraa sileää. Mutta sitä on helppo tehdä telkkaria katsoessa. Palmikoiden kanssa pitääkin sitten olla paljon tarkempana.

Tänä iltana meillä onkin vuoden ensimmäinen neulekahvila. Ansaa en ota mukaan, vie jo niin ison tilan. Jotain pienempää on illalla käsillä. Mutta viimeksi oltiin koolla marraskuun lopulla, joten on ihan mukavaa taas kokoontua.

Eilen posti toi muuten mukavaa postia käsitöiden piirissä. Tiina lähetti kahvipusseja äidilleni. Suuret kiitokset ystävällisyydestäsi. Kävinkin viemässä pussit illalla ja äiti oli mielissään. Lisää materiaalia noin korin verran. Pussit menevät käsittelyyn ja lajitteluun, eri merkkiset pussit toisten samanlaisten kanssa samaan laatikkoon, saa kauniin korin, kun ovat samanlaisia. Eivät siis päädy kaikki samaan koriin, vaan useampaan eri väriseen. Uusia mallejakin näytti olevan kehitteillä.

2 kommenttia:

  1. Nopastihan Ansa edistyy. Kaunis tulee, minkä värinen puku tyttärelläsi on.

    VastaaPoista
  2. Voi, malta vielä hetki niin näet sen kohta valamiina, sanon itelleni. Nopea on tahti sulla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.