sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Lisää myssylankoja

Kiersimme eilen toisen tyttäreni kanssa kirppareita lähikaupungissa pitkästä aikaa. Teimme yllättävän paljon mukavia löytöjä. Käsitöihin liittyvää parikin löytöä. Niistä nämä langat ensimmäisenä. Kaksi pussillista puuvillalankoja. Ja hinta oli tosiaan kerrankin kirpputorihinta. Näistä langoista saa monta kaunista sytomyssyä tehtyä. Väritkin ovat pääosin sellaisia molemmille, sekä naisille että miehille, sopivia värejä, joten todella suurenmoinen löytö. Näillä saa kivaa elävyyttä entisiin lankoihin.

Tänään juhlinkin sitten vuorostani minä. Olemme mieheni kanssa liki saman ikäisiä, hän vähän vanhempi, mutta vuosi on kuitenkin sama. Mitkään dietit eivät meidän perheessä tule kyseeseen alkuvuonna, kun heti saa olla kakkua tekemässä.

13 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon!

  Joskus kirppareilta löytää kyllä hyviä löytöjä:) vaikka nekin on nykyään kallistuneet

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää. Onnea!

  Kiva, että löysit mieluiset langat. Sinä niitä tarvitset, jos kuka:)

  VastaaPoista
 3. Onnea paljon! Ja maittavaa kakun syöntiä juhlan kunniaksi.

  VastaaPoista
 4. Paljon Onnea!
  Aikamoisen kirpparisaaliin olet saanut! Tuosta kasasta syntyykin useampi myssy :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnittelijoille! Tässä se syntymäpäivä menee mehustaessa. Syksyllä en ehtinyt kaikkea marjaa valmistaa mehuksi asti, vaan osan jouduin pakastamaan pelkkänä marjana isoihin rasioihin. Pienet rasiat loppui, joten en olisi mehua silloin saanutkaan enempää tehtyä. Nyt on mehuvarastot huvenneet sen verran, että on jälleen rasioita ja tilaa uudelle. Eilen keitin kolme maijallista ja nyt olisi kaksi maijaa urakkana tälle päivälle. Muu väki lähti pelamaan kahteen eri turnaukseen.

  VastaaPoista
 6. Päivän sankarittarelle onnea ja iloa satatuhatta kiloa! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Matleena ja Paula Kristiina.

  VastaaPoista
 8. Onnea onnea! Teillä tosiaan onkin vain pieni ikäero.

  Meilläkin on monet synttärit joulun jälkeen, sisko aloittaa jo välipäivinä, ja tammikuun puoliväliin mennessä juhlitaan myös vanhempaa tyttöämme, minua ja anoppia. Entivanhaan joukkoon kuului myös isoäitini.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.