perjantai 6. tammikuuta 2012

Loppiaisajelulla

Tuli ajeltua melkoinen lenkki. Käväistiin päiväseltään mieheni sisaren kaksosten 4-v synttäreillä Jyväskylässä. Lähdettiin aamulla ja ihan just on tultu takaisin. Kolme tuntia suuntaansa autossa istumista. Menomatkalla päivä valkeni hiljakseen ja näin tehdä käsitöitä melkein koko matkan. Valmiiksi sain tämän 102. sytomyssyn. Painoa tällä myssyllä on 52 g. Jotain valmistakin tälle vuodelle. Toista myssyä aloittelin jälleen käsilaukkuneuleeksi, mutta se jäi kesken ja paluumatkalla ei nähnyt tehdä käsitöitä. Jatketaan taas toisella kertaa.
Sitä varsinaista neuletta, Ansaa, en mukaan ottanut. Rupeaa olemaan jo iso ja valkoinen neule autossa ei oikein houkutellut. Aamulla kudoin pari kerrosta odotellessa, että väki oli valmiina lähtöön. Ansaa kyseltiin, että mikä se oikein on. Jos huomenna selvittäisi Ansan mallin perinjuurin. Ja tänä iltana juodaan mieheni syntymäpäiväkahvit vihdoinkin. Miksikö Loppiaista vietetään? Kuulemma hänen syntymäpäivänsä kunniaksi.

6 kommenttia:

 1. Kiva idea nuo napit myssyssä!

  Ja ei, ei - loppiaista vietetään meidän keskimmäisen lapsemme syntymäpäivän kunniaksi ;-)

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä aikamoinen myssyntekokone! Otsalamppu on oiva apu pimeällä kudottaessa, tosin kovin monimutkaisia kuvioita ei sen kanssa viitsi tuhjata ...

  VastaaPoista
 3. Meillä kuski ei oikein innostunut siitä, että tekisin otsalampun valossa käsitöitä hänen ajaessa. Häiritsee kuulemma.

  VastaaPoista
 4. Kiva pirtsakka myssy! Tykkään erityisesti noista pikkunapeista yksityiskohtana! :)

  VastaaPoista
 5. Oletpas kekannut taas kivan idean: nappirivi myssyä somistamaan! Panenpa idean korvan taakse.

  Miehellesi lämpimät onnittelut näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Mieheni käy täällä lukemassa,joten saa onnittelut. Napit sujahtavat mukavasti näihin myssyihin ja tuollainen pieni määrä jotain nappia on ihan omiaan myssyä koristamaan. Ei noita kovin moneen muuhunkaan kohteeseen voi laittaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.