maanantai 2. tammikuuta 2012

Suurempi työ tilauksesta

Töihin oli jälleen palattava viikon loman jälkeen. On se kumma, miten niin äkkiä oppii pois siitä rutiinista, mutta kun on päivän ollut, niin on kuin ei lomalla olisi ollutkaan. Onneksi sain tänään vapaaillan. Minun kyllä piti mennä inventoimaan tyttären joukkueen mukana, mutta paikalle oli tullut jo niin hyvin väkeä, että saimme luvan luistaa. Taidankin tämän muutaman tunnin viettää alla olevan neuleen seurassa. Neuleesssa tapahtuu koko ajan, joten on oltava ajatuksella mukana. Vien vain välillä tytön harkkoihin, muun ajan voin käyttää tähän - mitä nyt neuleblogeja lueskelen. Tänään ei oikein irtoa nyt muuta.
Puikot saavatkin liikkua ahkerasti tämän työn kanssa. Varaamani Dropsin langat taitavat kulua tähän liukkaasti, mutta valmis työ on toivottavasti sen arvoinen. Tyttäreni tilaama ja määräpäiväkin on tiedossa, milloin pitää olla valmiina. Ei valmistu aivan illassa, eikä kahdessa. Tämän verran on valmiina ensimmäisen illan jäljiltä. Katsotaanpa millainen siitä tulee.

6 kommenttia:

 1. Upeata palmikkoa! Eiköhän tuosta nätti juttu tule;)

  VastaaPoista
 2. Roligt att du hittade till min blogg. Tyvärr kan jag inte läsa finska, men har tittat runt på dina fina bilder.
  Kram Birgitta

  VastaaPoista
 3. Komea alku! Ihana taki on tulossa.

  sain jo kahvipussit kaivettua esille, en vain päässyt postiin asti...

  VastaaPoista
 4. Haa, taidan arvata, mikä tästä tulee!!
  Ja jos arvaan oikein, omissa suunnitelmissa on tehdä 3 samanlaista... ;o)

  VastaaPoista
 5. Komea on alku,mielenkiinnolla odotan lopputulosta.Oiskohan villatakki?

  VastaaPoista
 6. Minä en kyllä keksi mitään muuta arvausta kuin villatakin, mutta Paulan kommentti kyllä sekoitti ajatukseni lopullisesti! Nättiä palmikkoa kuitenkin on :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.