maanantai 30. tammikuuta 2012

K I I T O S Matleena ja Taina!

Viikonlopun pelimatkat meni hyvin. Nyt on vain väsynyt olo. Onneksi on edessa taas normaali arki, elämä palautuu uomiinsa, mutta kyllä tässä pakkaa mennä useampi päivä jo toipuessa reissuista. Peleistä jäi lauantailta lentopallosta voitto ja kaksi häviötä, sunnuntailta salibandystä tasapeli sekä voitto. Lisäksi sunnuntaina oli vielä lentopallopeli, josta tuli voitto. Ei hassummin, vaikka vähän saikin ajella ympäri Suomea ja tarvittiin isäni jo apukuskiksi tuohon viimeiseen lentopallopeliin. Pelireissuilla käsilaukkuneuleena olleet langat muuntuivat sitten neljäksi sytomyssyksi tutulla Pauliinan ohjeella. Viideskin pääsi melkein puoleen väliin asti. Tulee sitten myöhemmin valmiiksi. Painoa näillä myssyillä on yhteensä 240 g.

Sunnuntaina kävimme Matleenan lähellä pelaamassa. Sovimme tapaamisen pelihallille ja oli hienoa nähdä taas pitkästä aikaa. Ehdimme jutella pidemmän aikaa ennen pelien alkua. Ja mistäpä muusta kuin neulomisesta ja käsitöistä. Vein Matleenalle äitini tekemän korin ja sain ison kassillisen uutta materiaalia uusiin koreihin. Osa pusseista tuli Matleenalta ja osa Tainalta, jonka monet varmaan jo tuntevat Sadan Myssyn Tainana, vaikka taitaa hänellä olla jo useampi sata myssyä tehtynä. Paljon kiitoksia teille molemmille! Olin sopinut meidän linja-autokuskin kanssa, että saan viedä pussin autoon, ettei tarvii koko päivän sitä kuljettaa siellä pelihallilla. Ystävällinen kuskimme kysyikin kohteliaasti meidän jutellessa, että tämäkö pussi ja vein pussin puolestani autoon meidän jatkaessa keskusteluamme. En sitä sen kummemmin ehtinyt siinä katsoa. Kotona odottikin sitten superyllätys, kun pussin avasin.
Pussista löytyi tyhjien kahvipussien lisäksi kaksi lahjapussia, joista toisessa oli valmiiksi leikattuja korttipyörylöitä meidän herättäjäjuhlien käsitöykökkään materiaaliksi kattausalusiin. Heillä onkin huomenna kökkä ja vien ne sinne materiaaliksi. Ja toisesta lahjakassista paljastui nämä puuvillalangat. Olin todalla yllättynyt. Kiitos Taina! Näille on selvä kohde, mitä näistä tulee. Pääsit jälleen ihanasti yllättämään!

4 kommenttia:

 1. Kiitoksen puolella olen paremminkin minä, kun sain niin mieleisen korin. :)

  VastaaPoista
 2. - Ei mitään, kiitos kiitoksista!!!
  - Tuttu paikka minullekin on tuo halli, jossa sunnuntaina olitte. Lähes joka viikko käyn siellä kylmemmällä puolella ja tauoilla sitten salibändypuolella. Olisin kyllä käynyt sinua moikkaamassa, mutta pienimmäisellä pojanpojalla oli jalkapalloturnaus Oulussa Hukassa, mutta tervetuloa uudelleen Suomen Piilakeuden halliin!!!! = Matleenan kunnan halli, - - - ikävää.
  -t-

  VastaaPoista
 3. Kun me asuttiin Oulussa 90-luvun laman aikaan, kuului silloin, että ookkona Oulusta, syökkönä leijonaa. Mutta nyt kuulemma sama asian on: ookkona Oulusta, osaakkona haitekkia. Aina välillä pohjoisen piilaakson kautta kuljemme.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.