maanantai 13. elokuuta 2012

Käsityötarvikkeita Tallinnasta

Käsityö- ja askartelutarvikkeita Tallinnasta - matkan ajankohta on varmistunut. Matka on 28.-30.9. Hinta alk. 230 e/hlö sis. kuljetukset, laivamatkat sekä majoituksen hotelli Virussa. Ilmoittautumiset Linja-autoliikenne Lehtonen Oy, puh. 0400-797000 tai 06-4713860 tai info@jussilehtonen.fi tai klikkaa heidän sivustoilleen. Karnaluksiin ainakin mennään ja mitä muuta ehditäänkään. Voi myös vapaasti tutustua Vanhaan kaupunkiin ja sen lukuisiin käsityöliikkeisiin. Bussi lähtee Isostakyröstä ja ajelee siitä Helsinkiin. Matkalta pääsee kyytiin. Sopikaa liikennöitsijän kanssa. Ja matkalla voidaan neuloa jo yhdessä.

8 kommenttia:

 1. Hienoa!
  Ilmoitan itseni mukaan =D

  VastaaPoista
 2. Voi Möh, kun pitää olla niin köyhä, ettei pääse. Tosin tuon reisun jälkeen vasta bankrotissa oliskin...
  Pitäkää kivaa munkin puolestani.
  Btw, mullahan on lotto tarkistamatta...

  VastaaPoista
 3. Harmi, että en asu matkan varrella :(

  VastaaPoista
 4. Hyvä tietää aika. Saamo Helsingista hypätä kyytiin ja miten se vaikuttaa hintaan?( Turun kautta tuskin ajatte vai?) Niin ja mihin aikaan laiva lähtee Helsingistä 28.9? Kysymyksiä, kysymyksiä siis.

  VastaaPoista
 5. Riikka, esitähän kysymykset Lehtosen Jussille noihin puhelinnumeroihin tuossa blogitekstissäni tai hänen sähköpostiinsa. Saat varmemmin oikeat ohjeet ja neuvot.

  VastaaPoista
 6. Reissu kiinnostais, mutta olen pari viikkoa aikaisemmin Tallinnassa...

  VastaaPoista
 7. Nyt pitää jättää väliin, vaikka olin niin hihkuen lähdössä matkaan. Hyvä että ehdin työmatkalta Tallinnasta kotiin kun on tämän reissun lähtö, joten käy vähän liian rankaksi.

  VastaaPoista
 8. Eipä näy vielä Lehtosen sivuilla mitään tästä matkasta vai enköhän osaa etsiä sieltä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.