sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kuin sieniä sateella

Sain viime tammikuun lopulla Tainalta myssylankoja. Nyt olisi enää kaksi Miami kerää tekemättä, sillä kaikki Red Heartin puuvillalangat on nyt tehty myssyiksi. Niistä tuli kaikkiaan 10 myssyä. Edelliset 5 tekemääni ja nyt nämä 5. Lankaa näihin jälkimmäisiin meni 206 g ja edellisiin se 208 g. Hieman laitoin koristeisiin lankoja omistani, sillä melko tarkkaan tuli nuo kerät virkattua. Myssylukemani on nyt 170 tehtyä myssyä. Jos seuraavaksi ottaisi jälleen jonkin muun työn tekeille.

Tänään suuntaan jälleen markkinoille kiertelemään ja ihastelemaan. Mieheni ja tyttäreni menevät sinne töihin, joten missäs muualla minäkään olisin.

Laskin, että kesäyön hullutuksen jälkeen on valmistunut jo 16 käsityötä, kun nämäkin myssyt laskee mukaan. Miten ihmeessä kesällä meni niin kauan 23 työtä tehdessä? No, olihan niissä sukissa aika paljonkin enemmän tekemistä kuin näissä.

4 kommenttia:

  1. Kauniita myssyjä. Mulla olis täällä ainakin yksi lankakerä, mutta katson jo löydän vielä lisää ja lähetän vasta sitten ne sinulle.

    VastaaPoista
  2. Teet arvokasta työtä. Jumala sinua siunatkoon!
    "joka siunauksin kylvää, se myös siunauksin niittää" (2.kor.9:6)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.