sunnuntai 19. elokuuta 2012

Matkatöitä

Viime aikoina on tullut istuttua autossa noin 1500 kilometriä. Jonkin verran olen kutonut ja virkannut, mutta en laisinkaan kaikkia kilometrejä. Kesäretkellä sain valmiiksi nämä kaksi Silo -myssyä. Malli on Kauhavan kangasaitan sivuilta, mutta en sitä enää sieltä löytänyt heidän nettisivuilta linkittääkseni, Ravelrystä löytyi. Lanka Schachenmayr nomotta Punto Shine ja myssyihin meni yhteensä lankaa 92 g. Harmi, en saanut kuvattu millään oikeaa hohtoa tuohon myssyyn. On oikeasti iloisen oranssi.
Kesäretkellä tuli ostettua puuvilla- ja puuvillasekoitelankoja. Niistä on jo valmistunut nämä myssyt. Sininen on Verona Florin, 40 g, vihreä 45 g ja lanka Rico Design Cotton Soft. Valkoinen myssy on Trysil Garnin  Tuva ja koristeet vihreästä myssystä jäänyttä, painoa 53 g. Nopsaan nämä kerät hävisivät varastoistani. Valkoinen ei edes ehtinyt kuviin. Mallihan kaikissa on tuttu Pauliina. Myssylukemani on näiden myssyjen valmistuttua 175.

Kilometrejä kertyi, sillä kävimme muuttamassa eilen opiskelijan Tampereelle. Kolmistaan istuttiin menomatkalla auton hytissä, niin ei siinä paljon virkattu. Paluumatka olikin myöhään, niin ei nähnyt enää tehdä mitään. Viime päivät ovat menneet käsitöiden sijaan muuttopuuhissa, pakkaamisessa ja siivoamisessa.

Näiden myssyjen myötä langankulutukseni tänä vuonna meni yli 9 kilon, tarkalleen 9 kg 70 g.

4 kommenttia:

 1. Nättejä myssyjä. Ajankulun näkee parhaiten lapsissa, koti tuntuu niin tyhjältä kun lentävät pesästä maailmalle - mutta siihen hiljaisuuteenkin tottuu ajan kanssa. t. Eija

  VastaaPoista
 2. Kauniita myssyjä jälleen kerran.

  VastaaPoista
 3. täällähän on mukavat sivut :)
  kauniita myssyjä olet loihtinut .. iik , miten ihania ostoksia tuossa alempana :D :D
  liityin juuri lukijaksi tähän blogiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.