tiistai 2. huhtikuuta 2013

Matkaneuletarvetta

Sukkakorin sisältöä tarvittiin jälleen matkaneuletta etsiessä. Voi miten hyvään tarpeeseen sukkakorin sisältö on ollutkaan tarvittaessa kesken olevaan helppoa neuletta. Poimin korista vaaleanpunaisen sukan ja siniset sukanvarret mukaan. Siniset edistyivät ihan mukavasti, kohta pääsen mittaamaan, ovatko jo sopivan pituiset kantapään aloitukseen. Myös vaaleanpunaiselle tuli mittaa ihan reilusti. Sekin lähestyy kantapäätä.

Mutta mikä se tuo ujo punaraitainen on tuolla muiden tuttujen joukossa? Uusi sukka-aloitus, joka on saanut muut kiinni pituudessa. Mukavaa, että löytyy uusiakin entisten kasvaessa noin nopeasti pituutta.

Edelliseen lanka-arvoitukseen voi antaa vielä arvauksia. Yksi vastaus on melko lähellä, mutta vielä on mahdollisuus osua oikeaankin.

3 kommenttia:

 1. Tuo onkin hyvä idea, aina matkavalmiita neulomisia!

  VastaaPoista
 2. Matkalla on kiva neuloa. Samoin jos odottaa esimerkiksi junaa tai linkkaa, on neule ihana ajankulu.

  VastaaPoista
 3. Huuhhoi tässähän kunnon sukkaprojektit.
  Muuten mä en oikeastaan päättele lankoja, kun vasta sukan kärjessä. Jos lanka täytyy katkasta,( siis vaihdat uuden langan)teen ensin solmun ja sitten neuloon molemmat langat yhdessä, (siis uusi väri ja vanha väri yhdessä) ja sitten katkaisen vähän matkan päästä vanhan langan. Sama teen kun aloitan sukan, neuloon langan vähän matkaan kaksinkertoisena ja otan pikku pätkän pois jos on lian pitkä. En tiedä saitko ohjeesta selvä. T:) Koralli

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.