keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kaunis Rouhea Sydän

Hyvin usein konstailematon ja yksinkertainen on kaikkein kauneinta ja käytännöllisintä. Nappasin reissussa pysähdyspaikasta Gjestalin Baby Ull -lankaa. Poistuva väri, mutta se ei haitannut neulomista millään tavoin. Päivä oli aika pimeä kutoa autossa, eikä lamppu tullut mukaan. Sileä neule oli silloin helppo valinta. Siinä samalla voi vilkuilla maisemia.
Loin 54 silmukkaa 2,5 numeron puikoille ja neuloin suljettuna neuleena. Alkuun tein muutaman kerroksen nurjaa joka toisella kerroksella ja sitten sai neuloa ihan sileää vain. Kun ranteenlämmitin oli mielestäni tarpeeksi pitkä neuloin jälleen joka toisella kerroksella nurjaa ja joka toisella oikeaa ja päättelin silmukat.
Suklaanruskea neule on lämmin ja mahtava pitää lämmittämässä käsiä. Sileä neule on kaunista. En ole mitenkään viimeistellyt neuletta vaan se on suoraan puikoilta. Ei se tarvitse mitään. Löydin nappivarastoistani puiset, rouheat sydämet ja kiinnitin ne ranteenlämmittimiin. Minusta ne sopivat kauniisti noin. Pesuun ne on irrotettava - puu ei kestä vesipesua. Mutta se vaiva kannattaa nähdä.
Malli: Rouhea sydän, Kardemumma
Lanka: Gjestal Baby Ull, väri 856, 41 g
Puikot: KnitPro 2,5 koivuiset

6 kommenttia:

 1. Täydellinen matkaneule, lopputulos on oikein kaunis.

  VastaaPoista
 2. Yksinkertaisuudessaan tosi kauniit!

  VastaaPoista
 3. Nätit kun mikä! Suklaisen kauniit.

  VastaaPoista
 4. Tosi on, yksinkertainen on kaunista :)

  VastaaPoista
 5. Kauniin yksinkertaiset! Pitäisi itsekin tehdä enemmän tällaisia perusneuleita

  VastaaPoista
 6. Kauniit. Niin yksinkertaisen tyylikkäät ilman mitään turhaa. Todella kauniit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.