sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Ei talvea ilman enkeleitä

Näyttää muodostuvan tavaksi kutoa joka talvi ainakin yhdet enkelilapaset. Olen yrittänyt etsiä sellaista sinistä lankaa, jolla saisi mukavasti eri tummuusvaihteluita tuohon taustaan. Tällä kertaa kokeilin, käyttäytyisikö Fabelin Long Print tuossa taustassa sopivasti vaihtelevana, luoden enemmän kolmiulotteisen vaikutelman. Ja aika hyvin onnistui, vaikka ihan tarkkaan ei kohdistus onnistunut. Haastava lanka huomata eroa, missä vaihtuu ennen kuin on kutonut aika pitkän matkaa. Nimensä mukaan tässä on pitkä raitaraportti. Kudoin lapaset eri keristä, mutta en aivan samaa kohtaa löytänyt raitojen vaihtumisen kohdasta.
Malli: Ratun Rasat, enkelilapaset
Lanka: Alize Superwash 100 valkoinen ja 
Drops Long Print Deep Ocean, yhteensä 60 g
Puikot: Prym bambuiset nro 2,5

7 kommenttia:

 1. Kylläpä sopiikin hienosti tuo sininen lapasiin! Ja lapasmalli on niin kaunis, että joku kerta pitää itsekin puikoille laitella :)

  VastaaPoista
 2. voi miten ihanat enkelilapaset! Taas yksi uusi malli "nämä on ihan pakko tehdä"-listalle :)

  VastaaPoista
 3. Kauniisti sopii tuo eläväinen sininen taustalle, juurikin tuo sitä syvyyttä ja sellaista talvi-illan tuntua lapasiin. (: Täytyypä tässä ihan vakavasti harkita tällaisten tekemistä nyt kun näin tämän väriyhdistelmän. En ehkä ihan siniseen lähde mutta täytyypä funtsia. Mallia olen ihastellut jo aiemminkin, mutta nämä versiot nyt jotenkin erityisesti osuivat ja upposivat!

  VastaaPoista
 4. Hei ! Löysin vasta nyt tämän sivuston ja ihastuin näihin kauniisiin malleihin. Mistä näitä malleja on mahdollista saada ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen laittanut jokaiseen työhön linkin viimeisen kuvan alle teknisiin tietoihin, jos malliin on netissä olemassa ohjeet. Jos ohje on rajoitettujen käytössä, kuten tässä enkelimallissa, ei ole linkkiä. Nämä ovat Novitan vanhassa neulomossa (tilaajien kesken ollut), en osaa sanoa, onko vielä saatavillaa. Mutta pitää olla jäsen, että voi kirjautua tuonne.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.