sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Koirulit

Kirjoneule on viehättänyt minua monessa viime aikojen neuleessa. Palasin tällä kertaa jo aiemmin kutomaani mallin pariin ja kudoin uudet koiralapaset. Ohjeen olen ostanut joskus Ravelrystä ja samalla ohjeella olen jo aikaisemmin muutamat lapaset kutonut vuosien mittaan. Lankakin sekä värit ovat tainneet olla sama joka kerralla.
Mallia on helppo seurata. Ostamani ohje on englanniksi, mutta onnekseni kaaviot puhuvat kieltä, jota osaan, niin ei tarvitse juuri kirjallisia ohjeita seurata. Kaaviota seuraten lapaset valmistuvatkin mukavasti. Jokainen silmukka on merkittynä, ei tarvitse kuin olla tarkkana seuraamisen kanssa.
Lankana näissä on lämpimäksi toteamani Teetee Pallaksen valkoinen ja tummanruskea. Yhdet lempilapasistani olivat juuri tästä langasta kudotut ja pidin niitä päivittäin neljän talven aikana työmatkoilla ja vähän muutenkin. Sitten vasta kuluivat peukuista puhki. Pestiinkin monta kertaa koneessa.
Joridille tyypilliseen tapaan lapasista löytyy paljon hauskoja yksityiskohtia. Minusta nämä eivät ole vaikeat kutoa, jos vähänkään on kirjoneuleesta perillä.
Malli: Jorid Linkvikin Dog Mittens (maksullinen ohje Ravelryssä)
Lanka: Teetee Pallas, 74 g (valkoinen ja ruskea)
Puikot: Prym Bambuiset nro 2,5

3 kommenttia:

  1. Huomenta! No nuo ovat kyllä niin hauskannäköiset "luuvarsineen" päivineen, että ihan naurattaa! Ei ihme, että olet kutonut näitä jo useamman parin. Muuten, miten Raverly-ostosten maksu hoidetaan? Onko kovinkin monimutkaita, kyselee nimimerkki "Epätietoinen"? Luottokorttia en halua verkkomaksuissa käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravelryssä käytän paypalia ostosten maksuun. Toimii hyvin siellä ja on turvallinen. Kun klikkaa ostavansa jonkun mallin ohjaa järjestelmä eteenpäin ja malli tulee sinulle sähköpostiisi.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.