torstai 9. maaliskuuta 2017

Fazeria Päntäneeltä - lomaviikon kutomista

Lomaviikon aluksi kävimme ystävän kanssa lankaretkellä Tapion Kaupassa, Päntäneellä. Tulihan sitä hankittua jälleen hieman lankaa varastoihin. Siellä valtavan lankamäärän keskellä ei aluksi edes pysty päättämään, mitä haluaisi. Tällä kertaa oli kyllä aika selvä lista mielessä ja vältyin hankkimasta muita lankoja kuin niitä, joille oli jo käyttö mietittynä. Itse asiassa lähdin vartavasten hakemaan tätä tiettyä väriä, sillä edelliset tästä langasta kudotut sukat olivat kuluneet puhki ja tilalle tarvittiin uudet. Varasttoistani tämä oli loppu, joten siellä oli siis merkittävä aukko, joka on nyt paikattu. Hyvä syy lähteä piristävälle retkelle.
Nämä ovat kolmannet samanlaiset sukat, mitä kudon tästä tietystä väristä. Väriyhdistelmä valmiissa sukissa vie ajatukset Fazerin siniseen suklaalevyyn, joten olemme kutsuneetkin näitä sukkia Fazerin sinisiksi. Lanka on ohutta Fabelia ja sukat ovat siksi käytännölliset käyttää. Sujahtavat myös talvisaapikkaisiin vaivatta.
Malli: Kardemumman perussukka, koko 37-38
Lanka: Drops Fabel väri 671, 60 g
Puikot: KnitPro koivuiset nro 2,5

3 kommenttia:

 1. Komeet sukat, tuolla kaupassa on niin paljon lankoja, mä tulin ihan sekopäiseksi. Olis pitänyt ostaa vaikka mitä.
  Onneksi kaverillani oli järki tallella ja ostin vain vähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Teemme yleensä ensin sellaisen kierroksen, että ei juuri mitään tule kärryyn mukaan. Kierrämme vai ensikatsauksen kaikkeen. Sitten tulee ostoskierros ja lopuksi kolmas kierros, jos joku asia jäi vielä huomioimatta. Mutta järjestä pitää pitää kiinni.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.