sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Mamsellia puikoilla

Olen tässä useamman päivän kutonut jämälangoissa olevia sinisiä Mamselli keriä. Lanka on erittäin juoksevaa ja sitä on ihan mukava kutoa. Kerästä saa uskomattoman määrän neuletta aikaan. Tästä Mamsellista olen kutonut ajan saatossa hyvin monenlaisia neuleita. Nykyisin lankaa ei taida oikein mistään saada, ei ainakaan näissä minun lankakaupoissani ole ollut. Kestää hyvin käytössä ja on konepestävä lanka.
Tämä neulenuttu valmistui tässä torstai-iltana. Ohje Lankakomeron Päiviltä. Puikot 3 ja 2,5, lanka Mamsell, lankaa kului vaatimattomat 78 g tähän neuleeseen. Joten jämälankojen 4 kerästä jäi siis ruhtinaallisesti jäljelle. Tällä hetkellä työn alla vielä housutkin samalla ohjeella.

Muuten onkin ollut tavallista vähemmän aikaa kutoa. Eilen ehdin ehkä pari kerrosta kutoa kaiken muun keskellä. Ja sehän ei ohkaisella langalla vie juuri mihinkään. Tuskin huomaa edistymistä.

2 kommenttia:

  1. Voi, kuinka sä saatkin nuo jämälangat muuntumaan valmiiksi töiksi. Kävin kurkkaamassa, mikä kerä on kadonnut ryhmäkuvasta. Hyvin langat näyttävät vähenevän... hieno jakku :)

    VastaaPoista
  2. Tämän langan riittävyys sai minut kyllä hämmästymään. Neljä kerää oli ja niistä vaajaa kaksi meni, jäi siis ihan reilusti housujen verran lankaa. Jos olisin ostanut lankaa näihin, en missään nimessä olisi uskaltanut noin vähän ostaa. Kunhan vain näkisi noissa langoissa aina mitä niistä oikein saa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.