torstai 28. huhtikuuta 2011

Kuka meille hankkii lankaa?

Kevätsiivojen aika. Raotin vanhan ison klaffipiirongin alakaappia, nostelin pussukat olohuoneen lattialle. Availin pusseja ja tuijotin hiljaa... Ajatus siivoamisesta kaikkosi. Suljin samanlaiset kerät samoihin pusseihin, nostelin hiljaa takaisin kaappiin... ja olin onnellinen, kun sain ne mahtumaan takaisin. En edes uskaltanut ajatella kaikkia muita kätköjä, missä meillä on lankaa. Ehkä ne viihtyvät ilman suurempia siivoja omissa koloissaan vielä jonkin aikaa. Kuvassa ne kerät, jotka olivat lankoja, jota ei ollut paljon. Sisäinen Sulo Vilenini on ollut yllättävän ahkera.

6 kommenttia:

 1. Ihana lankaläjä... Vileenillä !
  On se kiva mistä ottaa, kun alkaa "kuvottaa"

  VastaaPoista
 2. Niin - tuo kasa on vain pieni murto-osa koko kasasta!

  VastaaPoista
 3. Voi kun näkisit mun varastot. Inventoin viimesyksynä ja 50kg villalankaa löytyi siitä kasasta. Puuvillaiset vintillä tuon päälle. Enemmän kuin toinen mokoma.
  Voi mitä ihania kintaita kun alaspäin laskettelin. Tulenkin oikein ajan kanssa katselemaan.

  VastaaPoista
 4. Minä en uskaltanut edes inventoida ja ottaa kuvaa... ja lisää oon aina haalimassa. Kun ei ole mitään lankaa kaapissa juuri tähän työhön... Kiva kun pistäydyit Pirena.

  VastaaPoista
 5. Tuttu ongelma, lanka tuntuu lisääntyvän itsestään kaapeissa ja koreissa... Mutta hei, pahempiakin harrastuksia voisi olla!

  VastaaPoista
 6. Välillä tosiaan tulee mieleen että mistä tätä lankaa oikein tulee? :D Neulomalla ne vähenee!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.