tiistai 2. elokuuta 2011

Eräänä maanantaina yllättäen


Minulla on maanantaisin tuntia pidempi työpäivä kuin viikon muina päivinä. Tunti kuluu melko hitaasti, joten olin todella yllättynyt, kun sain mieluista ajankulua sille tunnille. Tässä eräänä maanantaina sain tuolla viimeisellä tunnilla ystävältäni tekstiviestin, jossa hän kertoi terveisiä Tallinnasta. Vastasin siihen oitis. Ja vasta vähän ajan päästä tajusin, että toisikohan hän minulle hieman lankaa, kun Tallinnassa kerran oli. Tiesin ystäväni kiertävän lankaostoksilla. Uusi viesti äkkiä kehiin ja väritoivomuksia mukaan. Kohta saapui vastaus: ostettu. Mitä, näin äkkiä? Hän oli juuri lankakaupassa ollut ja palannut täydentämään minun toiveiden mukaisesti ostoksia.

Sain nuo tuliaiset viime perjantaina ja tässä tätä vironvillaa nyt olisi. Suklaanruskea ja sininen olivat toiveeni, lapasiin ja huiviin. Hyvin ystäväni toteutti toiveen. Sain vielä tuon Any -kerän kokeeksi. Emme ole kumpikaan siitä langasta neuloneet, joten nyt testataan.Sain tämän tunnustuksen Virveriikalta. Kiitos! Olen kyllä näihin huono vastaamaan ja vielä huonompi jatkamaan eteenpäin. Tässä piti vastailla muutamiin kysymyksiin.
Lempiväri: sininen.
Lempiruoka: syön kaikkea muuta paitsi katkarapuja ja maksalaatikkoa.
Mihin haluaisin matkustaa: Sveitsi, Itävalta ja Englanti ovat toivelistalla.

3 kommenttia:

 1. Kivoja sinisiä lankoja! Ilmankos lempivärisi on sininen!

  VastaaPoista
 2. Ihana, ihana ruskea lanka. Voi pääsisipä itsekin joskus Tallinnaan lankaostoksille...

  VastaaPoista
 3. Kivoja myssyjä. Miekin hipelöin tuota Any-lankaa Tallinnassa käydessäni. Siinä oli ihana värivalikoima. Matkalaukkuun ei kuiteskaan mahtunut enää lisää lankaa...

  P.S. En saa linkitettyä tätä kommenttia blogiini: Piironkiin

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.