maanantai 1. elokuuta 2011

Myssyilyä

Ensimmäiset sytomyssyt valmiina. Kokeilin näitä eri ihmisten päässä ja jokaisen päässä näytti aina erilaiselta. Ehkä siis jollekulle sopii. Nämä ovat kudottu lahjoituslangoista. Tummempi painaa 44 g ja vaaleampi 32 g. Näin eri langat ovat hyvin eri painoisia. Ohjeena Silo-pipo Kauhavan Kangas-Aitan sivuilta. Näiden myssyjen teossa on tainnut minulla suurin kompastuskivi olla se, että sopiiko tehty myssy kenellekkään. No, huomasin, että näyttää aina erilaiselta eri päässä, joten ei kait sillä sitten kovin suurta merkitystä ole. Kunhan on eri kokoisia, niin on mistä valita parhaiten istuva.

10 kommenttia:

 1. Näteiltä näyttävät! Minäkin uskon, että jonkun päähän ja väreihin kaikki myssyt sopivat, kun valitsijoita on valitettavasti niin paljon.

  VastaaPoista
 2. Tärkeintä on, että on erilaisia ja eri kokoisia, niin on sitten mistä valita. Makuja on niin monenlaisia, hämmästyn säännöllisesti siitä, miten joku muu rakastaa juuri sitä, mitä itse inhoan eniten. Siksipä sytomyssyily onkin niin kivaa, kun omasta mielestä epäonnistuneetkin yksilöt voivat ilahduttaa jotakuta toista elämän raskailla hetkillä.

  VastaaPoista
 3. Harika şapkalar ellerine sağlık..

  VastaaPoista
 4. Kauniita! Sytomyssyjen tekemisessä on tosiaan se hyvä puoli ettei tarvii paljon miettiä kokoa, kyllä se jollekin sopii :)

  Onnea vielä hullutuksen selätyksestä, upea saavutus ja valtavan hieno sukkasarja!

  VastaaPoista
 5. Sinulle on tunnustus blogissani!

  VastaaPoista
 6. Suloiset myssyt, sievät kuin karamellit!
  Upea sukka-kavalkaadi narulla tuossa aiemmin, sukkien neulominen on vain niin mukavaa puuhaa (ainakin minusta).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.