lauantai 13. elokuuta 2011

Värikkäät körttirasat

Jostain löytyi se pieni tovi, että sain nämä lapaset valmiiksi. Haaviston kirjasta nro 5 Körttirasat. Vaikka ulkona on nyt lämmintä, niin aamuisin meillä on ollut sellaista 4 astetta vain. Ei mikään turhan lämmin enää. Äkkiä se siitä vielä viilenee.
Lankana näissä Silja ja teetee Pallas. Lankaa meni 68 g yhteensä. Mukavat tehdä ja malli yllättävän helppo. En edes prässänyt näitä millään lailla vaan ovat suoraan puikoilta. Kirjoneuletta on jälleen vaihteeksi kiva tehdä.

18 kommenttia:

 1. Kivat niistä tuli. Voi kun olisi kiva päästä tuollaisille markkinoille, joista kirjoitit. Mutta mutta, matka on kovin pitkä. Taitaa jäädä väliin. Nauti silti sinä tunnelmasta!

  VastaaPoista
 2. Menemme tästä kohta markkinoille katsastamaan, mitä siellä on tarjolla. Huomenna olenkin siellä sitten töissä ja ei pääse niinkään kiertelemään. Aamulla jo kiertelin hieman muiden myyjien laittaessa kojujaan ja omamme oli jo valmis. Pientä alkupalaa päivän kierrosta varten.

  VastaaPoista
 3. Puhutko tästä kirjasta? Sata kansanomaista kuviokudinmallia / Eeva Haavisto. Etsin juuri kirjaa missä on lapasille malleja, haluan oppia kirjoneuletta.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kirjoneule lapaset ja kaunniin pirteään väriset! Minäkin menen nyt viikonloppuna Nakkilan Tappuritapahtumaan. Vanhan ajan juttuja ,autoja traktoreita,päreen tekoa, tervankeittoa,pitsinnupläystä ja kirpputoria jne.....

  VastaaPoista
 5. Kauniit on! Ja aika pian alkaa tosiaan lapaskausi.

  VastaaPoista
 6. Kivat ja ihanan värikkäät lapaset!
  On tässä parina aamuna ollu jo niin kylmä, että ois pitäny melkein lapaset olla kädessä... Eli kohta näitä tarvitaan ihan kunnolla!

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit! Ensin mietin, että miten tuollaiset värikkäät voi olla körttirasat, mutta olitkin tehnyt erivärisestä langasta...

  VastaaPoista
 8. Haha, no nyt on körttirasat saanu väriä! :D Hienot tuli. Ja mahdottoman siistiä kyllä neulot, kun kirjoneuleesi näyttää tuolta ihan pingottamatta.

  VastaaPoista
 9. Niin hienot!

  -hillanen

  VastaaPoista
 10. minun pitää sitten etsiä kirja käsiksi. Olen tänään käynyt katsomassa näitä lapasia nyt 4 kertaa tänään,aina sama ajatus mäkin haluan tälläaiset. Huomenna käyn kyselemässä onko kirjaa saatavilla kirjakaupoissa,toivotaan :)

  VastaaPoista
 11. Bu eldivenler muhteşem güzel eline sağlık arkadaşım iyi pazarlar..

  VastaaPoista
 12. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 13. Tosi kauniit lapaset olet tehnyt :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.