keskiviikko 10. elokuuta 2011

Montako sukkapuikkoa neuloja tarvii?

Yllättäen pääsin täydentämään puikko- ja virkkuukoukkulaatikon sisältöä. Kahdet pyöröpuikot, palmikkopuikko, kolme virkkuukoukkua, sukkapuikot sekä kahdet pyöröpuikot. Kiva lisä välinevarastoon. Kuinka monet sitä oikein tarviikaan? No ei monia, mutta kiva on olla olemassa, kuitenkin. Ja palmikkopuikkoa minulla ei ennestään ollutkaan.
Keltaista puuvillaa. Tästähän saa jo vaikka mitä, kun ovat kaikki samaa erää. Lankaa ei koskaan ole liikaa.
Smarttia lapasiin. Villaa tarvitaan ensi talvenakin. Ihmettelen vain, voiko tämä saalis olla tottakaan. Kaikkien kolmen kuvan sisältö kirpparisaalista eikä mennyt yhteensä 10 euroakaan näihin ostoksiin. Näistä pääsen kohta neulomaan. Aivan kuin ei minulla lankaa olisi, mutta kyllä silloin on ostettava kun oikealla hintaa saa.

Kiitos kannustavista kommenteistanne myssyprojektin edetessä ja maaliin saapuessani. Luulenpa, että jatkossakin myssyjä vilahtelee aina silloin tällöin. Nyt on edessä uudet jutut.

5 kommenttia:

 1. Ei kai niitä puikkoja voi ikinä olla liikaa? Ainakin nyt tuntuu siltä, kun KyJyn projektit on työn alla, että eihän nää puikot siitä mihinkään ja jatkuvasti saa olla "lainaamassa" toisesta työstä...
  Hienoja kirppislöytöjä!

  VastaaPoista
 2. Mulla on sukkapuikkoja niin palkjon, että hirvittää. Äitini kuoltua sain hänen puikkonsa, joista vanhimmat ovat varmaan antiikkia, mutta toimii edelleen. Olen tässä suhteessa muinaisjäännös: mulla ei ole yhtään bambuisia... Kun niitä on muuten niin paljon en malta ostaa uusia.

  VastaaPoista
 3. Ei niitä puikkoja ikinä tunnu olevan liikaa. Itse olen vallan ihastunut bambu puikkoihin ja niitä on tullut hankittua vähän joka kokoa. Hienot langalöydöt :D Miksen minä löydä kirpparilta ikinä lankoja...

  VastaaPoista
 4. Puikkoja ja lankaahan tarvitaan aina ;-)

  VastaaPoista
 5. Puikkoja nyt ei ainakaan voiolla liikaa :-)

  Hyviä kirpparilöytöjä olet tehnyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.