maanantai 29. elokuuta 2011

Kohtaamisia blogistaniasta

Tein tämän myssyn illalla mökillä ja juuri ja juuri muistin sen aamulla kuvata ennen lähtöämme kotiin. Kotimatkalla minulla oli sovittu tapaaminen Lankapirtin Matleenan kanssa ja myssyllä oli kiire pussiin, jonka aioin Matleenalle jättää toimitettavaksi eteenpäin. Tämä oli järjestyksessä 29. sytomyssy ja painoa oli 48 g.  
Matkalla mökiltä Matleenan luo kudoin tämän myssyn. Siihen käytin beesin kerän kokonaan, edellisestä myssystä jääneen vaaleanpunaisen sekä kaksi mukanani ollutta puuvillalankaa melko loppuun. Minulla oli pieni tinki tämän myssyn kanssa. Oli nimittäin 30. myssy ja aion saada sen valmiiksi ja samaan pussiin muiden kanssa ennen tapaamistamme Matleenan kanssa. Myssy valmistui noin 30 km ennen tapaamistamme ja sain huokaista helpotuksesta. Kuvasin myssyn autossa ja näin jäi sekin muistoihin. Samalla pysähdyksellä punnitsin myssyn, sillä olin pakannut pienen vaakani mukaan tavaroihin. Painoa myssyllä oli 52 g. Tämäkin myssy ehti muiden mukaan ja lähtevät Rovaniemelle asti.
Matleenan kanssa juttu luisti ja olisimme tarinoineet varmaan pitkäänkin. Nyt vain ihan pikaisesti tapasimme ja hieman ehdimme kahvikupin äärellä jutella. Samalla sain täydennystä myssylankoihin. Koko puuvillavarastoni oli käynyt melko vähiin myssyjä tehdessä. Sainkin Matleenalta uutta lankaa uusia myssyjä varten. Lankoja on tullut lahjoituksina ja myös Tainalle kiitos näistä. Uusia myssyjä varmasti valmistuu kaikista! Toimitan niitä taas Matleenalle mökkireissuilla. Yksi kuvassa oleva lankakerä onkin jo vajaampi kuin mitä sen sain...
... sillä matkalla Matleenalta kotiin kudoin jo tämän myssyn. Lankaa meni 48 g.
Ja seuraava on jo puikoilla ennen kuin kotiin ehdittiin.

Suuret kiitokset Matleenalle ja hänen perheelleen vieraanvaraisuudesta kahdelle kulkurille!

Olen monesti muuten törmännyt lukemissani blogeissa tuttuun etunimeen, Paula. Minä olen siis Kardemummantalon Paula. Nimi on minun ympäristössäni ollut melko harvinainen, enkä ole oikein tottunut kaimoihin. Käsityöblogeissa nimi esiintyy kuitenkin monessa blogissa ja on kivaa, että minulla on etunimikaimoja näissä ihanissa blogeissa.

9 kommenttia:

 1. Hui miten monta sytomyssyä :D

  VastaaPoista
 2. Sinullahan on oikein myssytehdas, kun nyt taas on uutta esiteltävää eikä vuorokausi ole täyttynyt edellisen tuonnista! :) Nähdään taas syksymmällä.

  VastaaPoista
 3. Vau, miten paljon myssyjä ja hyvää mieltä. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinä olet ahkera, kun käytät kaikki automatkatkin hyväksesi. Hienoja pipoja.

  VastaaPoista
 5. Mulla vasta 9. myssy tulollaan, muun ohessa. Olet ollut tosi ahkera!

  VastaaPoista
 6. Olet ahkeroinut kauniita myssyjä. Sininen on ihana.

  VastaaPoista
 7. Todella ahkera "myssytehtailija" olot ja kaikki myssyt on niin kauniitakin!

  VastaaPoista
 8. Voi hurja tuota myssyn teko tahtia! Kauniita ovat kaikki. Minäkään en ole törmännyt Paula nimeen niin usein kuin täällä Blogissa. Siksi otin myös toisen nimeni käyttöön ettei menisi Paulat sekaisin:D

  VastaaPoista
 9. Hih:) Kaimanne Paulat minäkin. Enkä reaalielämässä tunne yhtään toista Paulaa;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.