torstai 4. elokuuta 2011

Karamellikaaria

Näytän tekevän kaikkea sarjan. Myssysarja jatkuu vielä vähän aikaa. Paitsi, että hyvinkin puolet tähän tarkoitukseen saamistani langoista taitaa olla tehtynä. Nämä kaksi Katian karamelli -langasta virkattua myssyä valmistui eilen. Nyt valmiita on kaikkiaan seitsemän. Ja ups, virkkaus on vienyt mennessään. Enää en edes etsi ohjeita, vaan vanhasta muistista teen aloituksen ja siitä sitten lähtee milloin minkäkinlainen myssykkä tulemaan. Tuota vihertävää lankaa jäi pari grammaa vähemmän kuin mitä tämä painaa, joten hieman reikäisempänä siitä vielä pienen myssyn saisi, mutta voi olla viisautta yhdistää jonkun toisen kanssa. Vihreällä painoa 33 g ja punaisella painoa 31 g.

11 kommenttia:

 1. Kivoille näyttävät kaikki nämä sinun myssysi. Ja kun menee vielä hyvään tarkoitukseenkin. Minä pidän. :)

  VastaaPoista
 2. Näissä on kyllä kesän värit. Lämmittävät varmasti saajaansa syksyllä ja talvellakin.

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihanat värit,kauniita myssyjä!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kiukuvärit, niin kesäisen keveitä. Olet kyllä mainio: kun alat jotakin teet tosiaan sarjassa sitten vaikka kuinka ja paljon! Mitähän pipojen jälkeen...? ;)

  VastaaPoista
 5. Heti kun saan Keskilapsen vaihto-oppilasperheen tuliaiset valmiiksi, neulon kyllä sytomyssyjä!

  VastaaPoista
 6. Siinäpä vasta makeet myssyt :D

  VastaaPoista
 7. Ja taas aivan ihania myssyjä! :) Hyvä mieli tulee noita katsellessakin, joten eivätköhän vaikuta käyttäjäänsäkin samoin.

  VastaaPoista
 8. Kauniita myssyjä!

  Kysymykseesi vastaus: ohje on Purolle ja toimii kuulemma Novitan toisella langalla eli Huopasella. Muulla en ole kokeillut eli Novita syksy 2009. Mutta vuosia sitten tein hahtuvasta ja siihen sain ohjeen Pirtin kehräämöltä ja muistelen ohjeen löytyvän jostain muualta googlettamalla -an vain jaksnaut testata. Olen sillä ohjeella joskus tehnyt.

  VastaaPoista
 9. Ostin tuota Katian lankaa Puerto De La Cruzista viime syksynä ja lahjoitin osan sytomyssykeräykseen, kun itsellä on puuvillalankaa varastoissa ihan liikaakin. Ihanaa nähdä että niistä on syntynyt näin nättejä myssyjä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.