perjantai 26. elokuuta 2011

Puuvillalangat vähissä

Puuvillalangat rupeavat olemaan vähissä. Tähän myssyyn meni lankaa 61 g. Viininpunainen ja valkoinen on nyt loppu. Samoin tuo yksi vaaleanpunainen kerä, joka on tämän myssyn alussa. Tämä myssy on järjestyksessä 25. myssy. Kaikki tehty tässä kuussa.
Ja sitten myssy, joka vei tämän vuoden langan kokonaiskulutuksen yli 9 kilon. Tarkka luku on 9 kiloa ja 20 g. Tämä on yksi isoimmista myssyistä, mitä koukulta on valmistunut. Mallikin totesi tämän olevan iso, mutta varmasti tälle pitäjä löytyy. Painoa myssyllä on vain 52 g, ja yksi kerä lankaa meni. Viimeiset viininpunaiset nöttöset käytettiin koristeihin. Minun puuvillalangoissa on hallitsevana värinä näyttänyt olevan vähän naiselliset värit, punaista ja keltaista. Mutta sellaisia on tehty, mihin on lankoja ollut. Tämän kuun kirppissaalikset on näihin myssyihin käytetty melko hyvin. Montaa kerää ei ole enää jäljellä ostoksista. Ainakaan myssylankoja.

2 kommenttia:

  1. Siinä on jo myssyjä kerrakseen, kauniita :)

    VastaaPoista
  2. Myssyt taas taattua Kardemumman laatua, siis kauniita ja hyvin tehtyjä! :) Assari sentään näyttää vaihtuneen vaaleaan. ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.