lauantai 6. elokuuta 2011

Reilu kilo puuvillaa

Yllättäen lukion kirjojen etsiskely vaihtui lankasaaliiksi. Menin eilen kirpparikierrokselle ihan sillä, että jos sattuisin löytämään lukion kirjoja tytöille. Kaksosille kun niitä pitää melkein kaikkia olla kaksin kappalein, niin pistää vähän etsimään käytettyjä. Jotain kirjaa ehkä saavat käytettyä yhdessä, sillä ovat eri luokilla. Kyllähän minä siellä kirpparilla kirjojakin näin, mutta eivät olleet tyttöjen kirjalistalla. Sen sijaan löydin kaksi pussia puuvillalankoja ja ihan hyvän värisiäkin. Kolmas pussi olisi vielä ollut, mutta oli vähän lilavoittoinen. Kotona sitä piti kyllä vähän harmitella, ettei ottanut. Olisihan siitä voinut tehdä jollekulle muulle tai sytomyssyjä. Oli koko pussi samaa lankaa, Puro Batikkia.
Tässä noiden pussien sisältö. Samaa lankaakin on vähän reilummin, tuota Ahkeraliisaakin 300 g, Tennesseetä kaksi täyttä kerää ja vanhaa Ulpukkaakin on ihan mukavasti. Kaikkiaan näiden kahden pussin sisältö painoi 1 kg 37 g.  Eihän yhtään hullumpi saalis noissa kahdessa pussissa? Harvemmin tämmöisiä eteen tulee sopuhintaan. Nytkin kiersin kaksi isohkoa kirppistä lähikaupungissa.
Olen minä jotain valmistakin saanut. Yhden Sytomyssyn. Löydin kuvausalustankin, jossa tosin päälaki jää vähän oudoksi kuvun nupin takia. Mutta vähän osviittaa. Lanka tässä Schashenmayr Catania ja painoa 52 g.  Tämä myssy vei minun langankulutuksen tänä vuonna yli 8 kilon. Tarkka lukema on 8 kg ja 2 g.

8 kommenttia:

 1. Ihania lankoja löysitkin kirpparilta! Minä kävin SPR:n Kontissa katselemassa, kun oli 50% ale, mutta langoissa ei ollut puuvillalankoja ollenkaan. Jotain minulle tuntematonta sekoitelankaa olisi ollut, mutta jäi sinne.

  VastaaPoista
 2. Sinullakin on hienoa ja nstalgisia lankoja, ei kai tuota Ahkeraliisaa ihan lähivuosina ole valmistetu. Voi silti ollakin, tämä on vaan mielikuva. Aika hieno lankalöytö!!

  VastaaPoista
 3. Hieno löytö! Ja hillitön pipotahti sinulla -hillittömän sukkatahdin jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Vitsit, mikä lankalöytö! Ainakin noita sytomyssyjä noista tulis aika monta. :)
  Ja paljon olet kyllä ehtinyt jo tänä vuonna neuloa. 8 kg on ihan valtava määrä lankaa!

  VastaaPoista
 5. Mukavasti olet löytänyt lankoja! Olen yrittänyt etsiä ja ei oikeen ole misään. Hienoja pipoja valmistuu vaan lisää:D

  VastaaPoista
 6. Oletpa ollut oikeaan aikaan paikalla. Tuollainen määrä lankoja.
  Nätti pipo jälleen kerran. Sinulta noita valmistuu.

  VastaaPoista
 7. Tuo lankojen löytyminen on todella sattumaa. Taitavat hipsiä kirpputorin tarjonnasta äkkiä parempiin kätköihin, kun niitä sinne koskaan sopivalla hinnalla tulekaan. Samoin sukkapuikot sun muut. En ole ennen noin hyvää löytöä tehnytkään. Yleensä lankojen värit ovat sitten olleet sellaisia, ettei ne oikein sovi enää mihinkään. Nyt oli todella hyvän värisiä.

  VastaaPoista
 8. Huikea lankalöytö, halvallahan sitä kannattaa ehdottomasti kotiin kantaa, jos vaan löytää. Oletkin selkeästi ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

  Ja aivan uskomaton tuo kahdeksan kiloa, olen ihan typerryksissäni moisen aikaansaavuuden edessä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.