maanantai 8. elokuuta 2011

Lanka loppuu!

Viimeisiä myssyjä viedään. Lopuista langoista tulee enää sellaiset keräilymyssyt, jos niitäkään. Täytyy varmaan penkoa vähän omia lankoja avuksi, että niistä vielä myssyt valmistuu. Ovat sitten moniväriset, mutta tuskin sekään haittaa. Sitten olen sen lankapussin selättänyt ja myssyt ovat valmiina vietäväksi mökkireissulla. Oranssi myssy on jälleen muunnos siitä samasta myssymallista, jolla projektin aloitin. Lankaa meni 53 g. Viininpunainen lanka oli hieman kovempaa, mutta sai siitä virkattua. Lankaa meni 39 g tähän myssyyn. Kuvasapulaisina toimivissa lasikuvuissa on nuppi päässä, joten nuo myssyjen laet asettuvat vähän hassusti niissä. Eikä se myssy oikeaan kokoonsakkaan asetu. Mutta toimikoot nyt varapäinä.

4 kommenttia:

 1. Olet sinä saanut aikaan hienon muodonmuutoksen, kun teit siitä lankakasasta näin kauniita myssyjä. :) Saa moni ihminen kaunista päähänpantavaa. Minua itseäni ne langat eivät ollenkaan puhutelleet.

  VastaaPoista
 2. Minusta oli myös kiva nähdä miten epämääräinen lankakasa muuttuui noin erilaisksi ja myssyköiksi!

  VastaaPoista
 3. Kivoja myssyjä olet tehnyt.
  Hieno kirpparisaalis oli tuossa pari postausta sitten. Harvemmi kirpparilta enää saa mitään kunnollista lankaa ainakaan sopuhintaan.

  VastaaPoista
 4. Taas se on tapahtunut, lankakasa kohtasi voittajansa.
  Kyllä sulla malli-ideoita riittää, kun kaikki myssyistä ovat erinäköisiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.