torstai 6. lokakuuta 2011

Kahdelle pienelle

Toinen pari vauvasettejä. Vien nämä ja ne edelliset tänään keräykseen töiden jälkeen. Taas on kahdelle pienelle uudelle tulokkaalle lahja valmiina. Näissä tumpuissa tuli kuvio toiseen reunaan ihan kokeilumielessä, miltä se näyttäisi niin. Lankaa meni 35 g, Lanet. Ei nämä paljon paina ja lankaa ei paljon kulu, mutta yhdestä kerästä ei tule kuin yhdet ja vähän toista paria. Ja kahden kerän ja parin jälkeen jää harmittavasti 5g puuttumaan kolmannesta parista. Pitänee penkoa vähän varastojaan, jos jostain löytyisi vauvalankaa vähän raidoiksi, niin saisi sen kolmannenkin parin tehtyä.
Tässä vielä se aiemmin tekemäni pari. Sukat ovat just saman kokoiset, tumpuissa ehkä parin kerroksen heitto. Sain tämänkin kohdan nyt kudottua. Mukavaa aina saada jokin projekti päätökseen ja suunta kohti uusia.

6 kommenttia:

 1. Mulla olis Lanettia vaal.sinistä 1 ja sellaista olisko omenan vihreätä 3 tai 4 kerää. Mulla ei ole niille käyttöä niin mielelläni ne sulle antaisin jos haluat.

  VastaaPoista
 2. - Hih! Voihan se kuvio olla toisessa reunassakin. Eipä ole käynyt mielessäkään, mutta nyt kävi. Kauniita settejä!
  -t-

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kristiina! Mielleni otan vastaan. Laita s-postia piikupikkuinen@gmail.com
  Tehdään niistä jälleen pikkuisille lahjuksia.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniita käsitöitä! Liityin heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. -T-: piti tuota itsekkin kokeilla ja testata nuon pienessä työssä. Sitä vaan jotenkin on jumittunut siihen, että kuvio on keskellä.

  Tervetuloa mukaan Saila!

  VastaaPoista
 6. Nämä pikkuiset ovat aina niin söpöjä! Ja näytää hienolta tuo kuvio reunassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.