sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Kaksi paria

Onhan sitä jotain tullut tehneeksikin, vaikka aikaa on mennyt leipomiseen ja kanttiinin pitoon. Kaksi paria lapasia poikani kokoa. Nyt olen ilmeisesti jumittunut tähän kokoon ja malliin, kun näitä tulee, mutta näille tahtoo olla nyt tilausta. Ja tuo viilennyt ilmakin pistää jo etsimään käsiin lämmintä. Vihreät langat menivät melko tyynni, tummempaa jäi jonkin verran vielä raitalankapussiin. Vaaleaa ei juuri nimeksikään. Polkkaa vielä on ehkä yksiin lapasiin varastossa. Hupenee ne varastot nopsaan, kun kutoo vähän paksummasta langasta.

Lanka: 7-veljestä kahta eri vihreää, Polkkaa, vihreisiin 84 g, lakritsiin 80 g
Malli: Oma perusmalli
Puikot: 3 bambut

9 kommenttia:

 1. Kivoja peruslapasia! Munkin pitäis tehdä lapasinventaario.

  VastaaPoista
 2. Oma perusmallisi näkyy olevan, mutta minkä verran silmukoita, miten teet tuon peukalon, voisitko jelpata aloittelevaa lapaskutojaa?

  VastaaPoista
 3. Kauniita lapasia. Novitan isovelilangasta ajattelin tehdä itse lapasia, niistä tulee myös mukavan paksuja ja jossakin jonkin laatikon pohjalla pitäisi olla Isoveljeä jemmassa...
  Mun pitäisi kanssa aloitella lapastehtailu, mutta tykkään enemmän tehdä sukkia. Tällä hetkellä tuntuu, ettei sukkiakaan tule tarpeeksi ulos "tehtaasta", äitini soitti juuri ja kertoi sukulaistan sukkatarpeesta.... Ja valmiinahan mulla on vain oman jalkani kokoisia, jotka eivät sovi kellekään muulle ;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja lapasia on tullutkin! :)

  VastaaPoista
 5. Hienot lapaset! Oma lapasen teko on ollut aina aika surkea. Peukalosta tulee aina ihan kamala.

  VastaaPoista
 6. Eksyin tuolta hermolepoa blogista tänne. Kylläpäs on mukavan näköisiä neuleita! Todella siistin ja napakan näköisiä lapasia ja sukkia. Oma neulekäsialani, kun on aika löysää, niin napakka käsiala kiinnittää positiivista huomiota :)

  VastaaPoista
 7. - Matleenan blogin kommentteihin viitaten: Laitahan sp-postia Novitalle, niin lehti tulee paluupostissa.
  Niin minä tein.
  (Hihhih! Minä mukamastesa, paraskin neuvoja, hih.)
  -t-

  VastaaPoista
 8. Kivan näköinen perusmalli :)
  Lapasia tarvitsee aina ja erivärisiä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.