perjantai 14. lokakuuta 2011

Tikkuajalle tarpeellista

Päivänä eräänä, taisi olla keskiviikkona,  jouduin äkkiseltään pistäytymään lähikaupungissa kuljettamassa lapsosta ystävineen. Kiirehän minulla oli kotiin ja kokoukseen, joten en voinut jäädä ostoksille ja viettämään aikaa kaupungilla. Ehdin kuitenkin pistäytymään Minimanin hulluilla päivillä ja hamstraamaan 7-veljestä jouluisemmissa väreissä. Oma varasto oli jo melko ankean värinen, joten nyt on iloista sukkaa tulossa. Sillä uskokaa pois, joulu on tuossa tuokiossa. Hyshys jutut pitää aloittaa ihan kohta.
Blogistaniasta taasen löydin vihjeen josta tämä osto on peräisin. Suuressa Suomalaisessa kirjakaupassa oli mukava alennus käsityökirjoissa ja kävin sieltä hankkimassa neulekirjastooni nämä kaksi kirjaa. Olen aika usein lainannut kirjastosta vastaavaa neulojan kirjaa, joten nyt se on minulla omana. Eikä hintakaan ollut paha, karvan verran alle 12 euroa kipaleelta.

8 kommenttia:

 1. Lankoja on ihana hankkia tarjouksista, tulee vähän liikaakin hankittua ;) Kirjoja meilläpäin ei monesti tarjouksesta löydäkään, harmi kyllä :(

  VastaaPoista
 2. Oletpa tehnyt hyviä löytöjä! Minä ostin Suomalaisesta sen virolaisen pitsihuivikirjan 12 EUR:lla.

  VastaaPoista
 3. Ooo, hienot hankinnat! Joulu tulee, tulee se. Mä jo heinäkuussa käpyilin joulujuttuja.

  VastaaPoista
 4. Joulu tulee joka vuosi, siihen on hyvä varustautua. Hyvät kirjat olet hankkinut ja hintakaan ei ollut paha.

  VastaaPoista
 5. Lankoja täyttyy aina ostaa kun halvalla saa! Nuo kirjat minäkin olen ostanut Prismasta, hinta oli alle kympin kipale. Mielestäni olivat tosi edulliset tuohon tietomäärään nähden mitä niistä löytyy:D

  VastaaPoista
 6. Oletkin tehnyt mukavia hankintoja!

  VastaaPoista
 7. Kiitos hyvästä vinkistä! Käyn vilkaisemassa löytyykö tuota virkkauskirjaa vielä. Oon vähän semmonen peruskoulun opeilla menevä käsityöihminen, mutta viime aikoina on alkanut kutkuttaa hieman vaikeammat mallit. Ensimmäisenä yrityisenä syntyi huivi haarukkamenetelmällä (joka tosin ei oo kovin vaikea menetelmä). Se löytyy blogistani http://allthenicethingsmadefor.blogspot.com/2011/10/huivi-haarukkamenetelmalla.html , jos haluat käydä vilkaisemassa.

  VastaaPoista
 8. Etenkin tuo neulojan silmukkakirja on ihana, bongasin joskus Anttilan alesta ja oli pakko napata mukaan (ystävälle meni toinen kappale synttärilahjaksi). En tiennytkään että virkkaajallekin on omansa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.