sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Postipoika kuljettaa neulepostia

Vietin pitkän viikonlopun näissä maisemissa pienellä porukalla. Matkalla mökille jätimme sytomyssypussin Matleenalle ja jatkoimme matkaa. Kiitos teille kaikille edellisen postauksen kommenteista. Niitä oli tullut monta ja nyt vasta ehdin niitä lukemaan, kun kotiuduin. Suuret kiitokset!
 Pohjoisessa ruska oli jo ohi, mutta silti luonnosta löytyi paljon ihasteltavaa ja katseltavaa. Lämmintä oli vain muutama aste ja taisi tänään yrittää sataa hieman lumensekaistakin aamutuimaan. Luonto puhuttelee aina ja pienet retket olivat päiväohjelmamme.
Pistäydyimme myös tällä koskella. Hurja on kohina kun vesi vauhdilla menee ohi. Viikonloppu mökillä on aina mahtava tilaisuus ladata akkuja uusiin projekteihin. Iltaisin ja matkoilla neulottiin, pidettiin pientä yksityistä neuleretriittiä.
Kotona minua odotti perjantain posti ja Kristiinalta neulepostia. Iso kirje, jossa oli näin ihanaa lankaa. Näistä tulee - ainakin osasta - niitä vauvatossusettejä. Suuret kiitokset Kristiina. Ihana saada neuleaiheista postia ja vielä näin lämminhenkistä.
Lankavarastoni lisääntyi viikonlopun aikana myös näillä kerillä. Pistäydyimme matkalla kauppaan, jossa sattui tuo Laurin Villalanka olemaan tarjouksessa. Kokeilenpa, millaista se on. En ole aiemmin törmännyt. Lisäksi pari kerää Dropsin Nepalia.

4 kommenttia:

 1. Kyllä Suomen luonto on kaunista.

  VastaaPoista
 2. Eipä ole epäilystäkään, ettei noissa maisemissa viihtyisi ja lataisi akkuja! :)

  VastaaPoista
 3. Upeat maisemat! Wau.
  Tulipas tuo posti nopsaan!? Vaikka 2.-postina laitoin niin jo on siellä. Uskomatonta.
  Laurin villalankaa en olekaan nähnyt, jotain uutta.

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat. Voi melkein kuulla kosken kohinan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.