perjantai 28. lokakuuta 2011

Vielä sittenkin raitaa

Viikko on ollut läkähdyksiin asti täynnä menoa ja meininkiä. Harkkakuskausta ja vanhempainiltaa ynnä muuta. Eikä tuleva viikonloppukaan helpommalta tunnu. Huomenna jälleen monta sataa kilometriä autossa, pimeässä, joten ei onnistu käsityötkään. Menoista huolimatta valmistui hitusen suuremmat lapaset kuin nuo aikaisemmat vielä varastoon. Vaikka silmukat ovat samat, niin eri langasta tulee aina hieman eri kokoista. 7-veljesvarastoni pienenee hissukseen pari parilta. Ehkä puikoille kuitenkin täytyy välillä saada jotain muuta kuin lapasia.

Lanka: 7-veljestä tumma harmaa ja terra, 87 g
Malli: oma perusviritelmä
Puikot: 3 nron bambut

9 kommenttia:

 1. Raidalliset. Aina selkeät ja tyylikkään kauniit.

  VastaaPoista
 2. Miten olisi otsalampun valossa neulominen ;-).

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli ihan sama mieleen kuin TiiQ:lla :) Tulisi aika käytettyä hyödyksi.

  VastaaPoista
 4. - Otsalamppu minullakin heti välähti, tai ei se nyt ihan minun ikiomassa päässäni välähtänyt tietenkään, höh (päässäni harvemmin välähtää), vaan siitä illalla viestitti meidän kaikkien rakas ystävä, joka kesällä lahjotti syto-myssylankoja.
  - Vanttuut ovat "siistit".
  -t-

  VastaaPoista
 5. Joo otsalamppuhan olisi pimeässä neulomiseen hyvä keino ja joidenkin olen kuullut sitä käyttävänkin, mutta omaa kokemusta ei asiasta ole. Mutta ehkä täytyy sekin joskus kokeilla. ;D

  Mutta kivoja raikkaita raitalapasia olet tehtaillut kasa päin! Ehkä minäkin, kun alkaa Lapaskuu.

  VastaaPoista
 6. Todella upeat raitalapaset..tykkään kovastikin:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania lapasia olet neulonut ja vaikka kuinka monet. Ihan tässä alkoi sormia syyhyttämään perinteisten lapasten neulominen!

  VastaaPoista
 8. Otsalamppu olis ollutkin ihan hyvä idea, vaan pelkään sen häiritsevän kuskia. Joten otin vain nokoset ja kävin hyvät keskustelut kuskin kanssa.

  VastaaPoista
 9. Raitalapaset on aina hyvä valinta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.