keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Lankamatkailu jatkui

Syyslomareissumme jatkui Tampereelta kohti Helsinkiä. Yövyimme Hämeenlinnassa ja sieltä suuntasimme kohti Espoota vallan muissa asioissa. Mutta siellähän oli Menitan Outlet, joka sijaitsi melko lähellä varsinaista määränpäätä. Ei kun osoite navigaattoriin ja kurvaus oikeaan paikkaan. Oli ihan mielenkiintoinen paikka tutustua ja löytöjäkin tuli tehtyä. Normaalinhintaisia toki oli, mutta sitten ne alennuskorit varsinkin tuli pengottua.
Reissulla tuli hankittua sukkalankaa, huivilankaa ja lankaa lapasiin. Osa näistä kolmen pussin sisällöstä kyllä menee tyttärien käsitöihin, joten ei kaikki herkut ole minulle yksin.
Mielenkiintoisia uusia lankatuttavuuksia ja iloisia värejä. Kyllä taas kelpaa tehdä käsitöitä, vaikka olisihan toki näitä ennestään ollutkin. Menitassa ajauduin jutteluun erään vanhemman naishenkilön kanssa ja vaikka olimme ennestään vieraita, niin kummasti lankakerät saivat jutustelemaan. Ei niin tavallista kuitenkaan tuolla pääkaupunkiseudulla ryhtyä vieraiden kanssa jutteluun - paitsi lankakaupassa.

9 kommenttia:

 1. Onnea vaan uusille langoillesi!
  -t-

  VastaaPoista
 2. Oooh ,ihania lankoja! menitan Espoon myymälä onkin kiva paikka. se on siellä Soukan kauppakeskuksessa ja jos Etelä-suomessa liikun,niin ikäänkuin vahingossa auto sinne suuntaa:) Juu ja Nordean Lankamaailmaan myös!

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä ihania lankoja hankkinut!

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja olet ostanut, noista on ilo kutoa vaikka mitä. Anteeksi, neuloa. minä vain aina kudon

  VastaaPoista
 5. Löytyipäs ihana blogi ja niinpä sitten jäin seuraamaan ;)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa mummeli ja Vaahtera--Maria!

  VastaaPoista
 7. Menitan Outlet onkin aikamoinen aarreaitta.

  Mä huomaan aina välillä joutuvani juttusille vieraiden ihmistrn kanssa, vaikka täällä pääkauoungissa asunkin. Myös muualla kuin lankakauoassa :-)

  VastaaPoista
 8. Oih, kateudesta kellerrän, viherrän, pätkävärjäydyn! On kyllä ihan pakko joskus sovittaa matkan varrelle, niin on houkuttelevan näköistä!

  VastaaPoista
 9. ihanan näkösiä lankoja. http:/7sydammellakasityot.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.