torstai 8. maaliskuuta 2012

Hallittu kaaos

Toivottavasti jokaisen naisen päivä on tänään sujunut huomioituna. Itse kiirehdin työpäivän jälkeen naapurikuntaan pitämään kahviota lentopallopeliin. Juuri äsken vasta kotiuduin. Nyt sitten pääsee rauhoittumaan hieman sukkapuikkojen seurassa.
Vaikka olisin kuinka järjestelmällinen, niin työn ollessa kesken käsityöpöytäni juuri sen oikean neuletuolin vieressä on kaaoksen vallassa. Kaikki tarpeellinen on esillä ja vähän tarpeetontakin. En nimittäin tiedä ainakaan mitään käyttöä tuolle punaiselle lankakerälle tuossa. Jäi vain edellisten lapasten jäljiltä. Oli värivaihtoehto kuvion langalle. Tällä erää työn alla on toiset polvipituiset palmikkosukat toiselle tyttärelleni suklaanruskeana.
Olen päässyt kokeilemaan nyt Viking Villeä ja ihan mukava neulottava. Paksuudeltaan 7-veljestä vastaava ja ne ohjeet menevätkin varmasti hyvin tälle langalle. Miellyttävä ainakin neuloessa. Käyttökokemusta ei vielä ole, mutta eiköhän sitäkin kerry. Itse ainakin vaihtaisin näin neuletuntumalla veljekset Villeen. Lankakaupassa kehuivat lankaa nukkaamattomaksi. Kohtahan sekin tiedetään.

Vielä on aikaa osallistua arvontaan. Klikkaahan tuosta oikealta sivusta sitä lapaskuvaa, niin pääset osallistumaan Kardemumman arvontaan.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa naistenpäivän iltaa!
  Ja oi oi, mitä kaunista sukkaa oletkaan neulomassa!!

  VastaaPoista
 2. Ihan on hyvä hallinta tuossa kaaoksessa :)
  Samanmoiselta se näyttää minunkin työmaa.
  Iloista perjantaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla jään oottelemaan käyttökokemuksia tuosta langasta. Ite nimittäin vaihtaisin mieluusti veljekset villeen :) jos lanka on parempilaatuista.

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat, kuten edeltäjänsäkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.