lauantai 17. maaliskuuta 2012

Arvonta suoritettu

Osallistujien määrä Kardemumman talon ensimmäisissä arpajaisissa yllätti minut totaalisesti. Suuret kiitokset kaikille osallistujille. Olen ollut todella hämmästynyt, miten paljon minulla täällä vierailijoita käykään. Kävijöiden suuri määrä asetti myös tavoitteita olla käyntienne arvoinen eli ahkerasti vain jatkossakin kertoa käsitöistäni. Välillä ehkä jokunen lankakerän kuvakin. Moni piti blogini kuvista, joten kuvaajalle lisää haastetta saada jatkossakin onnistuneita kuvia.

Perjantai-ilta on mennyt mukavasti leikellessä arpalippuja kaikille. Luulin aluksi ottaneeni aivan liian suuren astian niille, mutta kas vain, ääriään myöden tuli täyteen, sekoittaminenkin kävi hankalaksi, joten laput lattialle ja sekaisin ja takaisin kulhoon. En edes ryhtynyt laskemaan, montako lappusta siellä oli. Myöhään perjantai-iltana suoritetussa arvonnassa mieheni nosti onnelliseksi voittajaksi

Hänelle kudon toivomansa yllätyslapaset. Onneksi olkoon!
Mutta sittenpä yllätän teidät kaikki. Osallistujien suuren määrän johdosta päätin arpoa vielä kaksi lohdutusvoittoa ja nämä arvat nostivat kaksostyttäremme. Lohdutusvoitot saavat:

anonyymi nimimerkillä Pirpana
ja
Casa

Ottaisitteko voittajat ystävällisesti yhteyttä minuun, piikupikkuinen(at)gmail.com niin sovimme voittojen toimittamisesta ja ehkä vinkkiä kätenne koosta. (at) tilalle osoitteeseen @

Ja mitäs yllätysvoittona onkaan: kumpikin saa lapaset toivomissaan väreissä eli kumpikin oli sattunut antamaan minulle vapaat kädet värien suhteen, ylläreitä nämäkin.

Ihan juuri ensi viikolla voittojen toimitus ei onnistu, lapasethan pitää kutoa ensin. Mutta heti, kun voitot ovat valmiit laitan ne teille tulemaan. Jolleivat tämän talven lumille ole enää tarpeellisia, niin ensi syksynä taas on aika kaivaa kädenlämmittimiä esiin.

Suuri kiitos vielä kerran kaikille minua ilahduttaneille. Osallistujien kautta olen löytänyt monta ihanaa käsityöblogia ja uutta linkkiä käsitöiden maailmaan.

4 kommenttia:

  1. Onnea ihanan arvonnan voittajille! Minäkin voitin tässä arvonnassa, koska löysin blogisi...:)

    VastaaPoista
  2. Blogissani on sinulle jotain. :)

    VastaaPoista
  3. Täällä olin ihan blogilistan kautta katsomassa mitä sulle kuuluu, ja sitten näin ihanasti oman nettinimeni! Mahtavaa. Laitan sähköpostia tulemaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.