sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ohjeen säätämistä

Minua houkutteli kovasti Novitan sukkalehden palmikkosukat. Niissä siis palmikko. Itse sukan toteutus näytti ainakin kuvissa jotenkin sellaiselta, että pysyykö jalassa, joten se ei minua pyydellyt kutomaan. Aloitinkin kyseiset sukat jo pariin kertaan, mutta ei tuntunut sopivalta. Sitten päätin kokeilla kaapeleita yhdessä hyväksi havaitun sukkamallin kanssa ja kas vain, paljon paremmalta näyttää. Näistä tulee pidettävät sukat, kun tyttären jalkaa kokeiltiin. Kaapelit tulevat näkyviin kuviossa vielä paremmin sukkien ollessa jalassa. Lankana Viking Ville, luonnonvalkoinen.

7 kommenttia:

 1. Kauniit sukat.
  Sopivat hyvin sen aiemmin tekemäsi keepin kanssa.

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä palmikkoa! Tuttua on ohjeen kanssa sählääminen, välillä ihmettelee mitä kumman kieltä sitä yrittää lukea, kun omaa äidinkieltä ei ymmärrä vaikka kuinka tavaa. Vanhassa vara parempi ja sitähän voi piristää uusilla kuvioilla, kuten olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Oijoi, onpa herkullisen näköistä palmikkoa. Kiva jäädä odottamaan miltä lopputulos näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat. Itsekkin kuolaan aina tuon sukkalehden ohjeita, jos jaksaisi yhdet aloittaa.

  Muuten haluaisin kommentoida että ihanat sivut ja varsinkin tuubin ohje on tosi hyvä, tykkäsin. Olen itse vasta 15 vuotias ja todella kiinnostunut neulomisesta pari vuotta ja onhan kaikenlaista tultua tehtyä. Kuvasi inspiroivat aina aloittamaan jotain uutta :)!

  VastaaPoista
 5. Puikula: kiva kuulla, että ohjeestani on ollut jollekulle apua ja sivuni ovat oiva innoituksen lähde. Tätä tämä käsityöblogien maailma onkin parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat sinulla puikoilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.