sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Pelimatkalla virkattua

Reissumme Hollolaan oli ihan antoisa, yhtä erää lukuun ottamatta voitettiin kaikki. Sekin oli hirmu tiukka ja tytöt hoiti pelit muuten kotiin ja voitto tuli. Vielä yksi turnaus ja sitten lentopallo on ohi tältä talvelta pelimatkojen osalta. Kun olimme vaihtamassa perjantaina vaatteita kotona, vaihdoin mukanani olleet villalangat puuvillaisiin. Autossa aurinko lämmitti jo niin, että villa tuntui todella lämpimältä kutoa. Nappasin mukaani sytomyssylankoja ja sainkin virkattua toisen myssyn perjantaina. Ohjeena tuttu Pauliina. Lauantaina sitten valmistui toinen matkalla Tampereelta Hollolaan. Päivän venyi melko pitkäksi ja ajelimme vasta pimeällä kotiin. Seuran linja-auto on vanha, joten siellä ei pimeällä nähnyt tehdä mitään. Kelikin muuttui melkoisen hankalaksi lumisateen vuoksi ja olin todella onnellinen kun vihdoin puoli kahden maissa viime yönä pääsin nukkumaan omaan sänkyyn. Välillä ajettiin 50-60km/h ja matkaakin oli paljon. Onneksi pysyttiin tiellä, sitä kaikki eivät olleet pystyneet tekemään ja tienvarressa oli milloin auto ojassa tai jopa päin valopylvästä, joka sitten roikkui toisen kaistan yllä.
Malli: Pauliina
Lanka: vaaleanpunainen Ihalaiskalta saatu cotton8, 38 g
ja valkoinen vyötteetön puuvillalanka, 34 g
Koukku: vanha, luottovirkkuukoukkuni, nro 3

Myssyt veivätkin lankakulutuksen 3 kilon yli tänä vuonna. Tarkalleen 3 kg 57 g.

5 kommenttia:

 1. Olipahan teillä reissu. onneksi pääsitte kuitenkin ehjinä perille.

  Mukavan leppoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Onneksi kuitenkin matka meni hyvin kelistä huolimatta! Kauniit kesäiset myssyt ja kauniita villasukkiakin olet tehnyt. Mukavaa alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit myssyissä! Pitäisi perehtyä tuohon myssyohjeeseen tarkemmin ja kokeilla tehdä tädilleni, jolla sytostaattihoidot veivät hiukset. Onko ohjetta helppo muunnella sopivan kokoiseksi?

  VastaaPoista
 4. MiEVi: ohjetta voi muokata jättämällä tai lisäämällä kerroksia ihan helposti.

  VastaaPoista
 5. Mie olen tänään matkannut pojan sählyjoukkueen mukana Mikkeliin (reilu 100 km matkaa), mutta miulla ei tulisi mieleenkään, että voisin neuloa/virkata autossa.. Sen verran tulee paha olo..
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.