maanantai 28. tammikuuta 2013

Peiteltynä

Aluksi oli kasa lankaa ja visio, mitä siitä tulee. Yhden jo tein viime vuonna ja nyt toiselle tytölle samanlainen viitta vanhojen tansseihin helmikuun puolessa välissä. Langat oli hankittuna jo hyvissä ajoin Dropsin alennusmyynneistä vuosi sitten, kun tiesin, että minun on toinen Ansa tehtävä. Aloitin tämän loppiaisena ja olen välillä kutonut muutaman välityön. Eilen tein sitten koko päivän helmaa säästäen vähän tällekkin päivälle.
Tänään sen sain vihdoinkin pingotettua tuonne märkien pyyhkeiden alle asettumaan mittoihinsa. Viimeiset silmukat puikoilta ja huokaisu käteni puolesta. Työ oli lopussa jo yli 700 g painava ja yhtenä kappaleena neulottava, joten tuntui käsissä todella paljon. Varsinkin vasemmassa. Ehdin hyvissä ajoissa kuitenkin valmiiksi vaikka viimeistelyt ovat vielä tekemättä. Monta langanpäätä ja solki neulottavana huomenna.

3 kommenttia:

 1. Aika samaa tahtia mennään täälläkin, äidin mulle tekemä Ansa pääsi tänään helmapalmikkoon asti. Ei enää montaa päivää ja sekin on valmis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea kulma käännyttäessä helmaan menee helposti ohjeen mukaan, mutta vasemmassa kulmassa on kaaviossa virheitä. Mutta kun kutoo nurjalla kuten on muutenkin kutonut silmukat, niin sujuu. Kaaviosta puuttuu muutama nurjan silmukan merkki, ovat erheellisesti oikeina silmukoina siinä.

   Poista
 2. Tuleepa upea. Tuo lanka on ihanaa neulottavaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.