tiistai 1. tammikuuta 2013

Neulontavuosi 2012

Viime vuonna sain kulutettua hieman yli 3 kg vähemmän lankaa kuin edellisenä. Yhteensä 13 kiloa ja 140 g oli koko vuoden kulutus.

 
Mutta kaikenlaista sitä kuitenkin valmistui vuoden mittaan ja tuntuu, etten edes kaikkea tullut laskeneeksikaan tähän laskelmaan. No, väliäkös sillä.
 

Tein kuitenkin enemmän kirjoneuletta sekä ohuista langoista, joten työt olivat hitaampia. Äkkiseltään laskettuna tuo kuluttamani hieman yli 13 kiloa lankaa piti sisällään 27 paria aikuisten lapasia ja muita käsineitä, ainakin 55 paria sukkia.
 
112 sytomyssyä, 7 vauvan tumppu- ja sukkasettejä, 4 huivia, 2 hattua, 3 nuttua ja 1 housut vauvalle, 4 erilaista pientä peittoa, 1 patalappu, säärystimet.
sekä isoimpana työnä hupullisen viitan tyttäreni vanhojen tansseihin. Paljon soljui silmukoita käsieni läpi.

Ennen kaikkea sain monta hyvää ystävää ja tuttavaa blogien maailmasta. Ja sokerina pohjana, ensimmäiset suunnittelemani kirjoneulesukat menestyivät sukkamestarikisassa aina 10 parhaan joukkoon.


Viime vuosi oli mukava ja tuottelias neulontavuosi! Kiitos kaikille kommentoijille ja kannustajille!

21 kommenttia:

 1. Onnea vaan sinulle hienosta neulonta vuodesta. oklit todella ahkera, itse en saanut lainkaan noin paljon aikaiseksi. Onnea uuteen vuoteesi ja neulontaintoa siihen!

  VastaaPoista
 2. On aina ilo pistäytyä kun näkee että olet päivittänyt. Harvassa blogissa näkee näin kauniita töitä. Tykkään itse enemmän iloisenvärisistä langoista kuin harmaasta tai mustasta.

  VastaaPoista
 3. Neulontavuotesi on ollut upea ja kannustanut meitä muita. Olet saanut pajon aikaiseksi mitä hienoimpia luomuksia. Kiitoksia vielä kerran ja iloista uutta vuotta Sinulle ja onnellisia hetkiä neulomusten kera.

  VastaaPoista
 4. Kadehdittavan paljon olet kyllä saanut aikaan ja vielä näin kauniita ja taitavasti tehtyjä töitä. Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Sinun kauniita töitä on mukava ja mielenkiinnolla seurata! Jatka samalla tyylillä vain eteenpäin, minä ainakin tykkään katsella sun töitäsi, yhdet lapaset on mietteissä mistä olet ohjeen kirjannut tänne blogiisi, teeteen pallasta löytyy sitä varten ihan.

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita ja huolella tehtyjä ovat kaikki työsi!
  Uskomattoman paljon olet ehtinyt vuoden aikana saada valmiiksi.
  Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle ♥

  VastaaPoista
 7. Paljon niin kauniita neuleita!
  Kilokaupalla langankulutusta tähän uuteenkin vuoteesi mahtukoot :)

  VastaaPoista
 8. Aih ja voih noiden neuleidesi ihanuutta, ja ennen kaikkea sytomyssyjen määrää! Oikein lankaisaa uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 9. 13 kiloa on aika monta kerää... Lähes päivä käyn katsomassa, mitä kivaa täältä löytyy. t. Eija

  VastaaPoista
 10. ...siis päivittäin ;) t. Eija

  VastaaPoista
 11. oih.. on siinä kaikkea mahtavaa :)
  niin upeita ovat työsi ja paljon olet lankaa kuluttanut !!

  VastaaPoista
 12. Huokailen vaan täällä ihastuksesti. Ihanaa vuotta Sinulle

  VastaaPoista
 13. Sinä olet kyllä mahdoton neuloja! Ihania töitä ja niin paljon! Hyvää uutta neulevuotta sinulle!

  VastaaPoista
 14. Hirmuinen määrä kauniita töitä puikoiltasi valmistui viime vuonna. Ei muuta kuin neulerikasta alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 15. Miten sä pystyt kutomaan noin paljon`?:D Mulla ainakin tulee kädet kipeäksi jos kutoo vähänkin liikaa.

  VastaaPoista
 16. Kyllä, niin ihania töitä on käsissäsi valmistunut ja paljon. Niin kaunis tuo hupullinen viittakin ja voittoisat sukat. Paljon neulomisonnea ja iloa tällekin vuodelle.

  VastaaPoista
 17. Ei voi kuin ihailla töitäsi. paljon kaunista on tullut valmiiksi ja nuo mallit on upeita! Onnea tähänkin neulevuoteen!

  VastaaPoista
 18. Hurjan määrän kauniita neuleita olet tehnyt vuoden aikana. Rakastuin erityisesti tuohon tyttäresi viittaan. Se on aivan upea!

  VastaaPoista
 19. melkoinen neulevuosi. Blogisi on ihana seurata kun saat niin paljon aikaan! Hyvää alkavaa vuotta 2013, piipahtelen täällä jatkossakin. :)

  VastaaPoista
 20. taas ihania neuleita.. Hyvää alkanutta vuotta 2013! Piipahtelen täällä jatkossakin. :)

  VastaaPoista
 21. Vau miten paljon ja erityisesti miten kauniita käsitöitä olet tehnyt! Pitääkin jäädä seurailemaan, kauniit työsi antavat inspistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.