maanantai 14. tammikuuta 2013

Valkoinen kuorrutus

Tyylikkäät valkoiset kuorrutukset näissä harmaissa säärystimissä. Tein toiset piparkakkusäärystimet. Tällä kertaa värinä harmaa. Itse langan metsästys oli vaikein kohta, sillä käyttämäni lanka on Vuorelman Vetoa. Lopulta sain tehtaalta kahdesta harmaasta tätä vaaleampaa. Heillä nettikaupassa langat ovat toistaiseksi loppu. Odotellaan uutta erää, joka on tulossa tammikuun loppupuolella. Mutta raakalanka menee vielä värjättäväksi, joten helmikuulla vasta lupailivat lankaa heidän nettisivuilleen. Onneksi siis löytyi pari vyyhtiä tätä harmaata heidän varastostaan, jotta sain nämä tehtyä. Yksi vyyhti ei olisi aivan riittänyt. Valkoista minulla oli ennestään ja näihin upposikin yksi valkoisen vyyhdin loppukerä sopivasti.
Malli: Säärtenlämpö, kuvan perusteella toteutettu
Lanka: Vuorelma Veto, väri nro 900 ja 001, 118 g
Puikot: Nro 3 bambut

7 kommenttia:

 1. Löysin blogisi tänään päivällä ja aloin lukea sitä samalla kun neuloin lapasia. Lapaset ovat viittä vaille valmiit ja minä olen selanut ja lukenut tästä päivästä 17 tammikuuta 2011 asti. Huomenna jatkan lukemista.
  Kiitos hienosta blogista! Nämä sivut ovat todella täynnä ihanaa inspiraatiota. Ei tekisi nytkään mieli lopettaa lukemista ja neulomista, mutta Nukku Matti vaatii seuraa.

  VastaaPoista
 2. Kuorrutus on tosi kaunis ja antaa säärystimille mukavan säväyksen.

  VastaaPoista
 3. Voi miten pehmoisen näköiset ja suloiset!

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloiset! Piparkakkureuna kruunaa kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
 5. Lämpöisen näköiset ja taitavat ollakin sitä :=) ? Hieno toi reunus.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.