sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Verso

TiiQ suunnittelee sukkia, joissa usein on vaeltavia tai kierrettyjä silmukoita tai mieluiten molempia. Aloitin hänen suunnittelemiensa sukkien teon niistä ensimmäisistä. Verso päätyi puikoilleni uudenvuodenpäivänä ja on siitä hiljakseen valmistunut, kunnes eilen illalla sain sukat valmiiksi. Tässä mallissa silmukat eivät vielä vaella, mutta kiertyvät kyllä - lopulta sukan eri puolilta yhteen.
Vaikka verso kuulostaa keväänvihreältä on minun sukkani siniset. Sininen on minulle se ominainen väri. Vihreä taas ei millään tahdo mahtua värimaailmaani. Lanka valikoitui viime kesänä hankkimistani matkamuistoista ja olikin ihanan pehmeää neulottavaa. Tästä voisi ajatella tekevänsä myös vauvanvaatteita. Lanka on vyyhdeillä ja kerittävä kerille. Mutta sopivien teknisten välineiden avulla olen saanut ulkoistettua kerimisen muille perheenjäsenille. Kerijälaitteen viehätys tuntuu uppoavan tekniseen mieheeni ja valmiita keriä on jo syntynyt kaikista hankkimistani Veto-vyyhdeistä.
Malli: Verso by TiinaKuu (Ravelry tai suomenkielinen ohje Ullaneule)
Lanka: Vuorelma Veto vaalean sininen väri nro 608. 86 g
Puikot: nro 3 bambuiset.

12 kommenttia:

 1. On ihan kunnia-asia nähdä Versot sinun neulominasi <3.

  VastaaPoista
 2. Versot on pitkään ollu sillä listalla, mitkä on tehtävä. Kerran jo aloitinkin, mutta purkamiseks meni. Jospa tänä vuonna kuitenkin! Kauniin väriset on siun Versot!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahdottoman kauniit sukat ja taas kivat kuvat. Ihan kadehdin kun sinulla on noita kivoja nuoria kuvausjalkoja käytössä, minulla vaan omat koivet ja kädet, ellei sitten just joku satu tänne poikkeamaan juuri silloin kun työ on valmiina ja odottaa kuvausta. Yritin saada miehen ottamaan kuvat lapasista käsissäni muttei siitä tullut mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvausjalat ovat pääsiassa saman nuoren neidin, hänellä on hyvin sopiva jalka sukkiini (nro 38). Toisen kanssa en ole oikein päässyt hyvään diiliin kuvaamisesta, hänellä on vähän pieni jalka minun sukkiini (nro 36).

   Poista
 4. Aivan mahdottoman kauniit sukat! Minä en ole oikein päässyt sukkien neulomisessa vauhtiin kun aina tuntuu puikoille pyrkivän jotain muuta tärkeämpää ja kiirellisempää. Nämä pitää ehdottomasti lisätät to do -listalle. Joka on kyllä jo melkoisen pitkä, jostain pitäisi voida lisätä sille listalle myös aikaa kaikkien listalla olijoiden toteuttamiseen.

  VastaaPoista
 5. Kauniit! Ihailen toinen toistaan kauniimpia sukkiasi ja ihmettelen, millä vauhdilla valmista syntyy.

  VastaaPoista
 6. Kauniit. :) Siniset Versotkin on oikein hienot. Meillä muuten kanssa mies tykkää kerijälaitteesta ja rullailee sitä ihan tyhjänäkin. Mikä ihme siinä koneessa onkin?!

  VastaaPoista
 7. Ompa näyttävät sukat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.