perjantai 26. huhtikuuta 2013

Hopeajuhlia ja muuta menoa

Mennyt viikko on ollut niin täynnä kaikenlaista, että puikot ovat vähemmän ehtineet käsiini. Kohokohta tietenkin viikossa oli se, kun tyttäreni joukkue ylsi Koululiikuntaliiton SM-hopeaan salibandyssa eilen. Pelit pelattiin Helsingissä. Tämä meidän pikkuinen lukiomme siellä suurten kaupunkien lukioiden seassa ja niin vain tytöt nappasivat hopeaa. Hieno juttu!
Käsityöpuolella olen mennyt lankojani läpi ja luopunut joistakin lankakeristä, joista en oikein itse enää innostunut. Kaappeihin ei suinkaan ole vajetta syntynyt, sillä olen myös innokkaasti kotiuttanut lankaa. Mm. nämä ruskeat Caascade 220 tulivat Kujeesta. Suunnitelmakin näille on jo valmiina, mutta näin aluksi olen nauttinut vyyhtien kauniisti ruskeasta väristä. Aivan! En ottanut sinistä, vaan lämpimän ruskean.
Sukkakorillakin olen pistäytynyt. Vihdoinkin mustanharmaa sukka on eristynyt ihan valmiiksi asti. Odottaa vain paria itselleen. Kun ryhdyin jälleen tähän työhön lanka olikin todella mukavaa kudottavaa. Opalin ohutta sukkalankaa. Miksiköhän olen jättänyt työn aikoinaan kesken? Vaaleanpunainen sukka sai kärjen ja odottelee myös paria itselleen. Eikä punainenkaan sukka ole aivan silmukoitta ollut.

Muuten aika onkin mennyt töissä ja muissa riennoissa. Sattui jälleen kaikki samalle viikolle. Maalausremppakaan ei edistynyt tällä viikolla laisinkaan. Niin kiirettä on pitänyt. Ehkä sitten ensi viikolla.

6 kommenttia:

 1. Onnea hopeatytöille ! Omat poikani pelaavat myös sählyä, tosin eivät enää samassa joukkueessa kun opiskelevat eri kaupungeissa. Aikanaan on monta peliä käyty jännittämässä, kun oltiin kuskina pelireissuilla. Pikkukylän joukkue pärjäsi yllättävän hyvin erilaisissa turnauksissa :)

  Kauniita sukkia - ja tuo langan ruskean sävy on kyllä kaunis. t. Eija

  VastaaPoista
 2. Onnea tytöille. pikkulukiolaiset isojen joukossa ja noin hyvä tulos!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hienosta turnaustuloksesta :).

  VastaaPoista
 4. Onnea ja lisää menestystä tytölle ♥
  Minkähän takia meilläkin on noita parittomia sukkia :) On paljon mukavampaa aloittaa aina uudesta langasta neulominen, kuin tehdä toinenkin sukka samasta langasta :)

  VastaaPoista
 5. Onnea hopeajoukkueelle! Veljentyttöni pelasi pronssijoukkueessa :D Pienestä kunnasta hekin!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut tyttärelle ja koko joukkueelle!
  Hyvää vappua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.