torstai 2. toukokuuta 2013

Lohtusukat

Vihdoin jotain valmista, jonka voi jo esitellä. Olenhan minä toki käsitöitä tehnyt, vaikka täällä blogissa on ollut hivenen hiljaisempaa. Sukkakorissa on jo 2.4. saakka ollut nämä punertavat sukat keskeneräisinä. Olen niitä tehnyt pätkän silloin, toisen tällöin. Nyt sain sitten vihdoin valmiiksi yhden suuremman työn, jota ei voi vielä täällä esitellä, niin laitanpa nämä juuri valmistuneet sukat vuorostaan tänne muistikirjaani.

Yritin vappuaattona ja vappunakin aloittaa useampaa eri työtä, mutta aina ne päätyivät takaisin kerille. Ei vain onnistunut. Milloin oli virheellinen kuvio, milloin ohjeessa virhe, jota en jaksanut ruveta selvittämään sekä lopulta väärä määrä silmukoita. Tiedän, mistä tuo aloituksen vaikeus johtuu, mutta ajattelin antaa asian olla. Kyllä se taas ohi menee ja nämä sukat auttoivat paljon.

Lopulta mieheni totesi, että sukkia ainakin osaan tehdä sen kummemmin ajattelematta ja niin kaivoin sukkakorista tämän parin toisen sukan ja kudoin sitten sille parin eilisen illan ja tämän aamun aikana.  Kärkikavennukset jäivät iltapäivään, kun välillä piti käydä töissäkin, mutta niin vain nämä lohtusukat valmistuivat. Kyllä se neulenautinto sieltä taas löytyi.
Malli: ihan vain oma perussukka, koko 36, 56 silmukkaa.
Lanka: OnLine supersocke 100, Canaria color,
Aloe Vera ja Jojobaöljy, 61 g.
Puikot: nro 2,5 bambuiset sukkapuikot.

8 kommenttia:

 1. ihanat marjapuurosukat :-))

  joskus ei vaan onnistu mitään, onneksi sait nämä valmiit ja ainakin pieni onnistumisen iloa :-)

  VastaaPoista
 2. Kivat rauhalliset värisävyt!

  VastaaPoista
 3. Niinhän se menee, että välillä täytyy tehdä itselleenkin lohtusukat. :) Nätit teit.

  VastaaPoista
 4. Kauniit on sukat, värit ihanat havuja vasten :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.