tiistai 14. toukokuuta 2013

Smurffipipo

Pitkästä aikaa oli työn alla myssy. Puuvillalankojen joukossa on yksi iso, pehmeää valkoista puuvillalankaa sisältävä kerä, jota ryhdyin pienentämään. Lanka on melko paksua, mutta taipuu kyllä puikoilla ihan mukavaksi neuleeksi. Eilisen puutarharupeaman jälkeen kudoin lähes koko pipon illan elokuvaa katsellessa. Tein ylipitkän, jonka voi asetella monella lailla. Minulla tuli, liekö värin vuoksi, mieleen tästä Smurffit ja niiden valkoiset lakit. Langan paksuus vei kavennukset vähän tuommoiseksi nipukaksi, joka on itse asiassa kiva yksityiskohta myssyssä. Tämä myssy taitaa päätyä sytomyssyksi jälleen kerran.
Malli: Smurffipipo
Lanka: saatu puuvillakerä, menekki 72 g.
Puikot: 3,5 pyöröt ja sukkikset.

Tänään olisi neulekahvilakin, mutta enpä viitsi mennä. Puutarhassa on niin paljon puuhasteltavaa ja ilma ulkona kuin tehty työskentelyyn kasvien parissa. Viime kertainen kokemus uudesta neulekahvilakonseptista oli lähinnä tylsistyttävä, niin miksi menisin. Ei saanut minua viihtymään ja rentoutumaan kuten aikaisemmin. Päinvastoin. Luulin meneväni siihen entiseen porukkaan, mutta siellä olikin uusi systeemi. Paikassa ei ollut mitään vikaa, kaverit olivat kivoja ja tarjoilu pelasi moitteettomasti, mutta meitä rupesi ohjaamaan ja vetämään joku itse siihen itsensä nimittänyt, kehui kahvilaa omakseen. Meidän neulekahvilaamme. Höh! Ei sellaista kaivata. Me on pidetty hauskaa ja toimiteltu käsitöiden lomassa mukavia!

5 kommenttia:

 1. Voi hitsin pimpulat ja minä kun aion tänään ekaa kertaa mennä tutustumaan tähän neulekahvilaan! Ainakin olettaisin, että samaisesta kahvilasta on kysymys. :) On pitänyt jo aiemminkin osallistua, mutta aina on tullut jotain estettä. Nyt vähän jännittää, että sulaudunko porukkaan ja mikä on meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene vain katsomaan! Toivottavasti meno palaa entisiin uomiinsa. Me on tosiaan naurettu ja toimiteltu siellä mukavia ilman mitään ohjausta. Ihan vaapaamuotoisesti vain. On ollut virkistynyt olo aina sen jälkeen.

   Poista
 2. hauskan näköinen pipo

  voi harmi!! toivottavasti kyseinen henkilö saa vihjen asiasta ja muuttaa tapojansa

  VastaaPoista
 3. Nätti pipo, voi varmaan asetella monella tavalla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.