sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväarvonta suoritettu

Kiitos kirjoneuleohjeista kiinnostuneita lukijoitani. Kiva kun teitä oli niin monta. Tiedän, Joridin kaupassa on kuin karkkihyllyllä. Ei oikein tiedä, minkä ottaisi. Kivoja malleja on monta. Ja niitä ilmestyy aina lisää. Olisipa itsellä moisia malleja, joista joku olisi myös kiinnostunut. Suunnitelmissa on kyllä jälleen uusi malli, jota työstän parhaillaan. Minulla nuo mallit syntyy melkein niin, että joku pyytää tietyn aiheisen mallin, jota lähden työstämään. Se ei aina heti tule, vaan lähtee sitten jonain yönä valmistumaan ja aamulla on visio valmiina, joka sitten muokataan lapasen tai sukan malliin.

Arpaonni suosi tällä kertaa Scaritsaa. Laitatko minulle sähköpostisini, niin voin laittaa sinulle palkintosi tulemaan. Oman sähköpostini löydät tuosta oikeasta yläkulmasta. Kerro myös, kumman toivomasi mallin haluat.

4 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset!
  Ihana myös tuo aiempi vauvan "junasetti".

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Onnittelut arvonta voittajalle! Ihanat kissa lapaset. Nuo mallit on tosi kivoja,mut lankavalinta on aika tärkeä tekijä, että näyttää hyvältä. Sinä olet onnistunut siinä.

   Poista
 3. Jippii! :))
  En olekaan aiemmin voittanut blogiarpajaisissa, mutta nyt tärppäsi! Ihanaa päästä neulomaan vaativan näköistä ohjetta. Lähetän sähköpostia...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.