keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Kuumat sukat kelolla


Puikoillani on kesän aikana ollut myös miehisempää lankaa. Puolison sukkakoppa näytti nimittäin aika vajaalta, kun sieltä jouduttiin poistamaan ne hänen kaikista rakkaimmat sukkansa. Ne, jotka aina oli jalassa ja jotka pidettiin puhki asti. Tilalle oli tehtävä muutamat uudet kappaleet, ohuemmat ja paksummat. Josko jostain parista muodostuisi jälleen ne pidetyimmät sukat. Koska Hot Socks -sukkalangat on havaittu käytössä mukaviksi ja kestäviksi neuloutui Vesuv-sarjan langasta uudet ohkaiset sukat Hänelle.
Langasta on kiva neuloa ja työ etenee seuratessa raitoja. Hot Socks -langoissa olen onnistunut aika hyvin noiden raitojenkin kanssa. Ne ovat osuneet hyvin kohdalleen, kun on vain aloittanut samasta kohtaa molemmat sukat. Eroja ei ole juuri ollut. Itse tykkään tästä langasta myös siksi, että silmukat ovat jotenkin täyttäviä eli neulejäljestä tulee peittävä ja tasainen.
Malli: Ohuet perussukat by Kardemumma, koko 42
Lanka: Hot Socks Vesuv, väri 01, 69 g
Puikot: Bambuiset nro 2,5

3 kommenttia:

  1. Kivan näköistä lankaa. Mä tykkään just tollasesta langasta, tulee väriä ihan itsekseen....ei tartte olla montaa kerää mukana.

    VastaaPoista
  2. Kivat, miehiset sukat olet tehnytkin. Tulee syksyinen mäntymetsä mieleen.

    VastaaPoista
  3. Olen neulonut myös Hot Socks -lankoja. Kivoja ovat olleet nekin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.