tiistai 22. marraskuuta 2011

Falling Water -tuubihuivi

Tähän tuubiin löytyi hetken etsimisen jälkeen malli. Malli on Falling Water (Ravelry linkki) by Bonnie Sennot. Lisäsin vain omaani yhden kuviokerran leveyteen, että sain haluamani levyisen huivin. Tämä oli helppo huivi kutoa, mallin oppi nopeasti ulkoa. Syyslomallani hankkimat alpakkalangat ovat melko vähissä. Kumpaakin väriä jäi kerä. Niistä voisi vielä jotain tehdä. Tuubihuivia niistä ei enää tule.
Malli:  Falling Water (Ravelry linkki) by Bonnie Sennot
Lanka: Alpaca Reale, 142 g
Puikot: Novita pyörö nro 4,5
Ja kohta olen jälleen menossa neulekahvilaan. Tällä kertaa taidan saada olla rauhassa loppuun saakka, ei tarvii lähteä kesken pois. Katsotaan, onnistuuko. Piti jälleen aloittaa nopsaan uusi työ, että on jotain mukaan otettavaa.

12 kommenttia:

 1. Onpas kaunis malli, oon miettinyt tuubihuivia itselle ja tuo olis selvästi yksi hyvä vaihtoehto.

  VastaaPoista
 2. Hieno! Minun on pitänyt tilata Drops Alpaca- lankoja, kun ovat tarjouksessa, mutta kamppailen vähän järjen ja tunteen välillä. Kun lankoja on niin paljon (muttei just sitä alpakkaa...); Lapaseso saovat tänään kehuja kun esittelin niitä työpaikalla. Ne on kyllä ihan mahdottoman kauniit että otin kyllä heti käyttöön!

  VastaaPoista
 3. kaunis! minäkin olen alkanut suunniteltta tuollaista tuubia, mutta saa nyt vielä jonkun aikaa odottaa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis malli ja sopii just hyvin tuollaiseen lainemaiseen tuubikaulusjuttuun.

  VastaaPoista
 5. Dropsin alpakoita minäkin olen jo useaan kertaan katsellut sillä silmällä...

  Tämä huivimalli oli todella yksinkertainen neulottava. Ei kun kokeilemaan vain. Eri langoista tulee erilainen lopputulos.

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi ja malli houkuttelee itseäkin. Aiemmin jo piti kysyä näistä tuubihuiveista, että kuinka pitkän olet tehnyt jotta asettuu mukavasti kaulalle tuubina? Ommellaanko päät yhteen niin että huivi on ihan suorana renkulana jolloin kaulaan laittaessa niskaan tulee käännös... ymmärtääköhän tästä nyt jotain. Olisi mukava jos osaisit neuvoa, tai kertoa mistä löytäisin rautalangasta väännetyn ohjeen tämmöiseen ihanaan huiviin.

  VastaaPoista
 7. Minulla on ihan yksinkertainen renkula, jossa niskaan tulee käännös. Käytäntö on osoittanut, ettei haittaa. Näissä on neulottu niin pitkälti kuin kolmesta kerästä on tullut ja sitten päätelty ja neulottu päät yhteen. Pitäisköhän oikein bloggauksessa julkaista ohje?

  VastaaPoista
 8. Niin kaunis huivi taas että! Täältä näitä tulee:D

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana! TAAS!
  Minulla peittoprjektit niin kesken, että en uskalla vielä aloittaa tuubi-huivia..

  VastaaPoista
 10. - Ei voi olla totta!! Nyyyhh!
  -t-

  VastaaPoista
 11. Ohje tämmöiseen huiviin kyllä kiinnostaa, jos sellaisen vaan jossain vaiheessa jaksat kirjoittaa :)

  VastaaPoista
 12. Muuten, tuo pitsineulekuvio löytyy monestakin mallikirjasta. Joten ei mikään erityinen yhden ihmisen ohje millään muotoa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.