maanantai 26. joulukuuta 2011

Yhdeksän joulunpunaista myssyä

Joulupäivinä on tullut katsottua telkkaria, oltua vain ja levättyä. Siinä sivussa on valmistunut näitä joulunpunaisia myssyjä pino. Jotenkin punainen väri sopi tunnelmaan ja myssy toisensa jälkeen on tullut tehtyä samalla kuin telkkarissa ovat ohjelmat vaihtuneet. Näiden kanssa pystyy hyvin seuraamaan ohjelmia aivan riittävässä määrin. Kaikkiaan myssyjä on tullut virkattua tähän pinoon yhdeksän kappaletta.
Tässä vähän esittelyä. Vaikka myssyissä on samanväiset pohjat, on silti koristelun kautta jokainen myssy oma yksilönsä. Aika monta kerää näihin on uponnut lahjoituslangoista, jotka saatiin tähän meidän myssykeräykseen. Myssyjen yhteispaino on 413 g. Kyllähän sillä jo koloa lankavarastoon sai. Nämä myssylangat ovat kahdessa pienessä pahvilaatikossa ja järjestin langat vielä niin, että toisessa on kudottavat ja toisessa virkattavat langat. Helpompi penkoa aina uutta kerää koukulle tai puikoille.

8 kommenttia:

 1. Mahtava pino ihania myssyjä! Oletpa ollut ahkera joulunakin! :)

  VastaaPoista
 2. Teillähän on ollut oikein myssytehdas :)
  Kauniita on !

  VastaaPoista
 3. Hei! Kauniita myssyjä olet tehnyt! Itsekin olen parhaillaan mukana sytomyssykampanjassa. Onko sinun myssyjen malli saatavilla ?...olen etsiskellyt, mutta en ole löytänyt.
  kyselee Eeva

  VastaaPoista
 4. Hei Eeva. Myssymalli on minun itseni kehitelemä, mutta voisin sen tietenkin muille jakaa ohjeissani, jos kiinnostusta on.

  VastaaPoista
 5. Hieno ja upea kasa myssyjä!Vielä koristeltuja.

  Olen nauhoittanut joulun ohjelmaa ja katselen, kun rauhoittuu eli ei ole pientä väkeä ympärillä.

  Olen neulonut lämpimiä sukkia vanhemmilleni --edelliset puhki jo kuulemma. saan mukaan kun lähdemme Länsi-rannikolle huomenna.

  VastaaPoista
 6. Oletpa ehtinyt tehdä vinon pinon kauniita myssyjä!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun sinä jaksat aina vaan sytomyssyillä! Itsellä se puoli tuntuu taas odottavan kevään valoisampia aikoja, näin talvella tekee mieli neuloa vain villaa ja alpakkaa.

  VastaaPoista
 8. Oho!! Loistavaa työtä! Ja ihanaa, että jokainen on kuitenkin oma yksilönsä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.