sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ystävän kanssa käsikkäin

Huh, liki 400 joululehteä jaettu sivukylille ja tiet oli aivan tajuttoman liukkaita. Pinta kuin peiliä. Eipä uskoisi, että ollaan joulukuussa, kun kattelee ulos. Vähemmäin jäi aikaa käsitöille, mutta jotain sentää on valmistunut. Perjantaina saapunut laatikko on jo menettänyt kaksi tummansinistä Nepal-kerää, kaksi vaaleammansinistä osaksi ja sitten hieman tuota vaaleaa beessiä.
Tässä pari kaveruksille, vähän isompaan ja pienempään käteen lämmintä. Toinen vielä joulusalaisuuksia, joten ei toisiakaan saa vielä käyttöön. Näillä lapasilla olettaisin kuitenkin tarkenevan.

Lanka: Drops Nepal, vaaleammat 70 g ja tummemmat 92 g.
Malli: Kardemumman oma
Puikot: 4,5 nron bambut

Kesällä tekemäni sytomyssyt ovat nyt perillä Rovaniemen sairaalassa. Lankapirtin Matleena ne välitti eteenpäin. Ihan silmäkulma kastui, kun kiitoksia luin. Ehkä tämän vuoden hyväntekeväisyyskohteistani se liikuttavin.

8 kommenttia:

 1. Kauniita ovat lapsesi. Hieno tuo lapasten suu.

  VastaaPoista
 2. Kauniita lapasia. Nepal vaikuttaa hyvältä langalta varsinkin juuri lapasiin ja myssyihin - täytyisi tutustua tarkemminkin siihen.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa. Lämmin ja mukava lanka pitää. Viluinenkin tarkenee ja neulejälki tulee hyvää. Vuoden loppuun saakka vielä alpakkajuhlassa saatavilla edullisesti.

  VastaaPoista
 4. Voi, miten kaunis lapasmalli taas!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuli hyvä mieli ihan näin osanottamattomallekin tuosta myssyjen luovutuksesta.
  Taas on nätit lapaset.

  VastaaPoista
 6. Ihanat lapaset jälleen. Sinulla kyllä syntyy valmista nopeasti. Auttamisen ilo on paras ilo. Se että on voinut ilahduttaa toisia lämmittää mieltä.

  VastaaPoista
 7. Kauniita lapasia jälleen! Vaikka liukastelit siellä liukkaalla tielläkin. ;D

  Arvaa vain, kuinka monta kertaa minun silmäni ovat kostuneet tuon sytomyssyjutun ansiosta. On se sen verran koskettanut monia, monia ihmisiä. Ja niin monin eri tavoin. Uskon, että olemme ne kaikki kiitokset ansainneet, jotka olemme saaneet, kaikki siihen osallistuneet. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.