lauantai 31. joulukuuta 2011

Ystävänpäivähaaste

Matleena julkaisi eilen blogissaan haasteen kaikille käsityöläisille. Hänen blogissaan asiasta enemmän. Ajatuksena oli tehdä ainakin kaksi sytomyssyä ensi ystävänpäivään mennessä. Ei varmasti ole ylivoimainen työ kenellekkään. Matleenan blogissa oli hienosti kaikki meneillään olevat keräyksetkin, joihin voi osallistua.

Otin heti haasteen vastaan. Hyvällä asiallahan tässä ollaan. Meidän paikkakunnalla on menossa keräys Seinäjoen sairaalaan. Teemme keräystä ihan pienimuotoisesti ja nyt joulun alusta oli täynnä kaikkilla vähän muita kutomuksia, mutta siitä huolimatta myssyjä on kertynyt keräykseemme jo liki 50 myssyä minulle asti. Tiedän myssyjä olevan enemmänkin jo tehtynä ja jahka jälleen kokoonnumme neulekahvilaan Tammikuulla myssykasamme suurenee. Ainakin toivon niin. Kuvassa eilen tekemäni kolme myssyä tähän keräykseen. Painot myssyillä: sininen 50 g, ruskea vaaleareunainen 47 g ja koristeltu 39 g.

8 kommenttia:

 1. Kiva, kun mainostat haastettani. Kiitos siitä! :)

  Kauniita taas nämä myssysi. Kaikki ovat niin mukavan värisiä ja persoonallisiakin. Eipä niissä taida kahta samanlaista löytyä.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että joku jaksaa tehdä myssyjä näin ahkerasti! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuolla jo muutama myssy valmiina ja eiköhän niitä jokunen synny ennen ystävänpäivääkin.

  Hauskaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Sinä saat aina niin hienosti eri langat sointumaan yhteen näissä sytomyssyissä! Itsekin ajattelin aktivoitua nyt uudelta vuodelta pitkän hiljaiselon jälkeen, tosin myssylankoja minulla ei ole kuin puoleenkymmeneen pipoon. Vaan ainahan kaupasta saa lisää :-).

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää Uutta Vuotta! toivottelee Riitta Sinikka

  VastaaPoista
 6. Kauniita myssyjä nämäkin :) Oikein hauskaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Minäkin yritän saada ainakin pari myssyä tehtyä. Lankojakin on jemmassa riittävästi niitä varten.

  VastaaPoista
 8. Hyvää Uutta Vuotta!
  Kiitos kuluneesta vuodesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.