keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Pari sytomyssyä

Itsenäisyyspäivää tuli perinteisesti vietettyä paljolti telkkarin äärellä. Katsottiin Tuntematon Sotilas sekä linnan juhlia. Välillä laitettiin hyvää ruokaa ja syötiin. Minä tein käsitöitä ja paljon tulikin valmista, mutta niistä myöhemmin. Nämä kaksi sytomyssykeräykseen menevää myssyä kuitenkin esittelyyn tänään.

Saimme keräykseemme lankoja. Niitä on minulla nyt pari muovikassillista, joista hissukseen valmistuu myssyjä. Viime viikolla minulle soitettin töihin, että vieläkö saa tuoda ja lupasin. Viime maanantaina sain ison kassillisen puuvillalankoja. Töissä puntari ilmoitti, ettei voi niitä punnita. Eli yli 2,5 kiloa oli siinä pussissa. Niistä langoista on tehty tuo ruskea myssy, joka varmasti menee isoonkin päähän. Sinisen myssyn langat ovat jo aiemmin saaduista langoista. Pari tummansinistä kerää loppui tähän eikä tuota valkoistakaan enää juuri ole. Painoa myssyillä: ruskea 60 g ja sininen 47 g.

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka mukavia sytomyssyuutisia! Ja yaas nättejä myssyjäkin.

    Minäkin kiitän tuosta edellä olevasta tuubiohjeesta! Minulla puuttuu vielä yksi HHV:n huivi, joten saattaapa olla, että ohjeesi pääsee täällä piankin käyttöön.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.